Polish Professional Wrestling Federation - polska federacja The Wrestling Game
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pierwsza i jedyna nieoficjalna polska federacja The Wrestling Game.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne

Go down 
+12
paN Seph
` ExiT .^
Mr.Destruction
10kilan
Basketball Kid (10)
<>
Zwierzak93
Brasydas
thepolishkiller
maly619
Banan
helmans
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
AutorWiadomość
Mr.Destruction

Mr.Destruction

Liczba postów : 326

Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSro Cze 09, 2010 6:27 pm

Pierdolic Bana nie dam sie obrazic osobie pokroju Metjuła.

Słuchaj założe sie że każdy pierdolnął tutaj chociaż jeden błąd ortograficzny.I zwłaszcza ty nie powinieneś mi zwracac uwagi bo uczysz sie na 2/3 a ja ucze sie na 5 i czasami 6 w tym mam 5 z Polaka z którego moja pani bardzo srogo ocenia ortografie.Wczoraj i przedwczoraj byłem chory więc nie zwracałem uwagi na ortografie.I jeszcze bardziej mnie wkurwiasz bo ty nie ty to znalazłeś i nie możesz powiedziec że tego nie przeczytałeś bo miałeś sporo czasu.BBK powiedział to i chwała mu za to bo gdy będe CHORY będe bardziej sie starał pisac zgodnie z ortografią.

Tyle ode mnie and if you're not down with that i've got 2 wordz 4 ya
Powrót do góry Go down
` ExiT .^

` ExiT .^

Liczba postów : 1052

Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSro Cze 09, 2010 7:44 pm

Tak się składa, że z ortografią mam więcej wspólnego, niż ty. Reprezentowałem już dwie szkoły (SP 9 i Gimnazjum nr. 1) w konkursach ortograficznych. Najgorsza moja ocena z dyktanda? 5... Nie wierzysz, zeskanuję ci dyplomy.
Powrót do góry Go down
http://www.Mr.Matthew.to.mistrz.pl/
Mr.Destruction

Mr.Destruction

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSro Cze 09, 2010 7:57 pm

A po huj mi twoje dyplomy?Jeżeli jesteś dobry w ortografii to jesteś jeszcze bardziej upierdliwi i pojebany(negatywnie) bo jesteś ze wszystkiego ułomem z ortografii idzie ci dobrze to sie dopierdalasz bo ty umiesz a ktoś nie.

I kończe te dyskusje bo mi ciebie definitywnie i finalnie szkoda i jesteś żałosny
Powrót do góry Go down
maly619
Admin
Admin
maly619

Liczba postów : 1982

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSro Cze 09, 2010 8:43 pm

Huj, daje bana na 24 h
Powrót do góry Go down
Basketball Kid (10)

Basketball Kid (10)

Liczba postów : 308

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeCzw Cze 10, 2010 7:08 pm

Smuda powiedział po meczu: "Nie mam im nic do zarzucenia bo zagrali na tyle na ile mogli. Byli bardzo zmęczeni po ciężkim sezonie i grali mecz z Serbią w trudnych warunkach co ich kosztowało sporo sił"
No kurwa to kiedy będzie miał im coś do zarzucenia? Jak zaczną przegrywać tak jak Samoa z Australią?!
Zmęczeni po ciężkim sezonie? WTF? Hiszpanie grali dwa razy więcej meczów bo dodatkowo europejskie puchary o których większość naszych grajków nie może pomarzyć. Należałoby ich opierdolić po meczu w którym dostaje się 0:6 a nie szukać argumentów...
Powrót do góry Go down
maly619
Admin
Admin
maly619

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeCzw Cze 10, 2010 11:22 pm

Smuda ostro leci w huja, tłumaczy się jak nie wiem, że aż mnie kurwica bierze. Tłumaczył się ostatnio, że to mecze przygotowawcze, a przed samymi meczami było mówione, że wszystkie mecze towarzyskie traktujemy jak normalne mecze o punkty.

Co jeszcze mnie wkurwia, to to, że każdemu podoba się super zajebisty Smuda, a robi on to samo co robił Leo. 4-3-3? Za Leo był to niewiem jaki zamach stanu, bo prezecież Polska gra tylko i wyłącznie 4-4-2. Za Smudy, zajebisty ofensywna piłka (3 mecze 0 goli - graty).
Kolejne, za Leo krytyka, że w huj debiutów, Smuda to samo.
No i na koniec najfajniejsze, czyli Smuda mówi testujemy wszystkich, ale jakoś zawodników grających w klubach (Boruc) nie ma w kadrze. Cały czas mówi, że tak, Boruc będzie, a ja zaczynam w to wątpić, bo Boruc lubi ponarzekać i się kłócić, a Smuda musi mieć u siebie czyściutko i każdy musi się go słuchać jak pies Razz

A i jeszcze bym zapomniał: Sadlok i Jodłowiec Pomocnicy, to może Błąszczykowski na bramkę, a Kuszcza na napad?
Powrót do góry Go down
` ExiT .^

` ExiT .^

Liczba postów : 1052

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 3:03 pm

Mr.Destruction napisał:
Pierdolic Bana nie dam sie obrazic osobie pokroju Metjuła.

A ja 12-letniemu dzieciakowi nie umiejącego poprawnie pisać, a na dodatek pochodzi z Gdańska.

Mały, pomyśl, jak by to wyglądało, gdyby Smuda powiedział, że graliśmy chujowo i że nasi są cioty. Od razu połowa by zrezygnowała z kadry. Niech nowych piłkarzy sprawdza, bo ktoś może się za 2 lata przydać, ale cóż, zobaczymy, co czas pokaże.
Powrót do góry Go down
http://www.Mr.Matthew.to.mistrz.pl/
paN Seph

paN Seph

Liczba postów : 81

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 3:58 pm

Tak tak... Niech cały świat się z nas śmieje bo mamy cioty nie piłkarzy, a trener nie potrafi im tego uświadomić
Powrót do góry Go down
maly619
Admin
Admin
maly619

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 4:59 pm

Mi nie chodzi o mówienie, że mamy hujowych piłkarzy, bo wcale nie mamy. Chodziło mi o przyznanie się do błędów, np. taktycznych, a nie lanie wody i mowienie, że nic sie nie stało. Kto to widział, żeby tak wychodzić obroną do przodu przeciwko Hiszpanii! No i jeszcza miał być ofensywny football, a przy piłcce chyba nie byliśmy wcale Razz
Powrót do góry Go down
thepolishkiller
Admin
Admin
thepolishkiller

Liczba postów : 1720

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 7:33 pm

` ExiT .^ napisał:
Mały, pomyśl, jak by to wyglądało, gdyby Smuda powiedział, że graliśmy chujowo i że nasi są cioty. Od razu połowa by zrezygnowała z kadry. Niech nowych piłkarzy sprawdza, bo ktoś może się za 2 lata przydać, ale cóż, zobaczymy, co czas pokaże.

Pierdolenie o Chopinie. 6:0 i ma mówić, że grali dobrze? Bez przesady! Nie wiem jak można było napisać coś takiego, "jak by to wyglądało". Czyli teraz po zjebanym meczu ma nie być krytyki, bo "to nie wygląda"? Powinni zostać zjebani jak bure suki, a jak im się nie podoba to niech zrezygnują, jest w kraju wielu graczy, których trzeba tylko odkryć a oni zedrą sobie płuca dla gry w kadrze. Nikt by nie zrezygnował, bo wtedy jak by to wyglądało? Potrzeba nam trenera takiego jak Trapattoni - nie o takiej klasie, ale z takimi jajami. Miał słynną konferencję w 1998 jako trener Bayernu gdzie jakoś pierdolił to, jak będzie wyglądać tak konferencja i pojechał ostro - to jest potrzebne także naszym zasranym gwiazdorom. Tyle w temacie.
Powrót do góry Go down
https://ppwf.forumpolish.com
10kilan

10kilan

Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 7:36 pm

Pierwszy mecz za nami. 1 połowa dla Meksyku zdecydowanie,ale druga to taka stagnacja że szok. Ustali w miejscu i koniec,a RPA jak to Afrykanie wybiegani i ich łatwo kontrowali. 1:1 bardzo mnie cieszy,nie tylko dlatego że tak dokładnie napisałem na forum,ale dlatego że 1 meczc w stsie mi wszedł Razz
Powrót do góry Go down
thepolishkiller
Admin
Admin
thepolishkiller

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 8:44 pm

Meksyk miał ciężką przeprawę, gol poszedł z kontry, co nie umniejsza tego, że RPA strzeliło, ale też nie ma się co dziwić - bramka ładna, ale nie wiem czy zasłużona. Zagrali [Meksyk] dobrze, ale RPA nie tyle dobrze organizowało się w obronie, co broniło się całym zespołem i to zadecydowało. Komentatorzy chyba nie widzieli kadry Meksyku, w której jest 3 czy 4 pomocników, ale to tylko nominalne pozycje i mnie wcale nie dziwi, że widzieli tam 6 obrońców, skoro przy każdym defensywnie nastawionym graczu (nie koniecznie z obrony) mieli dopisane "obrońca"... Remis niezbyt zaskakujący gdy się patrzyło na mecz, ale Meksykowi zabrakło szczęścia, a RPA dobrze wykorzystało kontry i mogli nawet wygrać - co nie zmienia faktu, że w moich oczach nie zasłużyli na punkt Razz
Powrót do góry Go down
Mr.Destruction

Mr.Destruction

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 10:35 pm

Ja obstawiałem wygraną RPA... ale radykalnie sie przejechałem.W pierwszej połowie pogrom, Dos Santos robił z obrońcami co chciał jednak jedyną osobą która w 1 połówce trzymała sie tempa Meksyku był...bramkarz.Bronił jak w transie.I tutaj oczywiste jest że RPA nie zasługiwało na punkt.Meksykanie zaryzykowali zagrali pressingiem i pokazali że umieją grac w piłkę.Gol poszedł po kontrze i zawodnik z najfajniejszym nazwiskiem na boisku(Chabalala xD) wpisał się na liste strzelców, później Meksykanie dwoili się i troili w ataku i ostatecznie udało im sie dogonic na 1:1
Powrót do góry Go down
10kilan

10kilan

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimePią Cze 11, 2010 11:38 pm

CO do tego meczu to fakt,obiektywnie rzecz biorąc RPA nie zasługiwało na zwycięstwo,ale i nie zasłużyło na porażkę,więc wynik jest sprawiedliwy. Bramka dla RPA trochę tak z dupy wzięta bo było w tym trochę przypadku,można nawet powiedzieć że temu ..lala wyszedł strzał życia,ale taka jest piłka nożna i bramka ładna była. Zasłużony remis Smile

CO do meczu Urugwaju z Francją,to tak jak się spodziewałem-Francja gra bez fajerwerków,ale i tak wyjdą z grupy,bo wystarczy to na RPA i Meksyk. Killer widzisz,pisałeś że Urugwaj ma tylko 2 dobrych zawodników-a obserwując grę Meksyku i Urugwaju,tych 2 zawodników zrobiło wielką różnicę. Ewidentnie ciągnęli grę i jakby mieli jakiegoś kreatywnego pomocnika,mieliby niezłą pakę. W Meksyku ciągnął tylko Dos Santos(miłe zaskoczenie),ale i on w 2 połowie ustał. Chciałbym zwrócić uwagę na tempo tego 2 meczu. Było bardzo duże. Piłkarze wytrzymali 90min i chwała im za to.
Powrót do góry Go down
Basketball Kid (10)

Basketball Kid (10)

Liczba postów : 308

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 12:20 am

maly619 napisał:
Mi nie chodzi o mówienie, że mamy hujowych piłkarzy, bo wcale nie mamy. Chodziło mi o przyznanie się do błędów, np. taktycznych, a nie lanie wody i mowienie, że nic sie nie stało. Kto to widział, żeby tak wychodzić obroną do przodu przeciwko Hiszpanii! No i jeszcza miał być ofensywny football, a przy piłcce chyba nie byliśmy wcale Razz

Racja, no bo jak można grać ofensywnie jak o ile dobrze pamiętam to posiadanie piłki mieliśmy coś około 25%? Tego Smuda też nie przewidział ale zapomniał że gramy z Hiszpanią a nie z Finlandią albo Serbią.
Powrót do góry Go down
Brasydas

Brasydas

Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 9:04 am

Mnie się wydaje że było za wcześnie na Hiszpanie. To tak jakby dziecku wyłożyć teorię jak powinno się pływać, a nastepnie wrzucić go na głęboką wodę. Z silnymi rywalami grać musimy, ale wtedy kiedy bedzie widoczny zarys reprezentacji. Smuda wciąż szuka piłkarzy, wielu z tych co grali z Hiszpanią być może nie zagra na ME 2012. Zamiast meczu z Hiszpanią trzeba bylo dać im rywala pokroju Serbii, średniaka, który jest lepszy od nas, żeby piłkarze mogli się wykazać, zgrać ze sobą a nie bezradnie biegać za piłką. Ni potrafiliśmy wymienić 3-4 podań bez straty piłki, którą odzyskiwaliśmy cholernie rzadko. Ponadto drużyna jest zbyt bierna, u Hiszpanów wszystkie podania były w biegu, wiele z pierwszej piłki. Za mało zaangażowania piłkarzy, znów kuriozalne błędy w obronie. Były momenty(niewiele ich tyło, to fakt) gdzie graliśmy(czyt. broniliśmy się) naprawdę dobrze. Ale na Hiszpanię to zdecydowanie za mało.
Powrót do góry Go down
Mr.Destruction

Mr.Destruction

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 10:11 am

Jeśli chodzi chodzi o mecz Francja-Urugwaj to remis jest jak najbardziej sprawiedliwym wynikiem.

Cały mecz przebiegał jak walenie głową w mur przez Francję.Urugwaj zagrał świetnie w obronie(no może poza tą czerwoną kartką Razz) i wyprowadzał kontry.Dla mnie Forlan nie miał dobrego dnia bo miał troche rozregulowany celownik.Dla mnie to co robił Domenech to była farsa.Nie dosc że nie wystawił Henry'ego i Maloudy to jeszcze wbiegł na boisko niczym dzieciak.Na razie to tyle Wink
Powrót do góry Go down
Psycho Jason

Psycho Jason

Liczba postów : 337

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 10:49 am

Prawda jest taka że jesteśmy europejską 3 ligą.
Na swoich podwórkach mamy same "gwiazdy" które dostają pieniądze za nic. Mimo że kibicuje Lechowi to nie widze ich np w Lidze Mistrzów, bo jeżeli odejdzie kilku podstawowych zawodników to nie mamy szans.
Tłumaczenia Smudy są według mnie pokurwione. Jak można po 0:6 usprawiedliwiać swoich piłkarzy? To co następny mecz będzie np z Brazylią i sie skończy na 0:8 i co wtedy powie? Panowie byli zmęczeni, nie wyspali sie, impreza była wczoraj...
To jest śmieszne po prostu. Nie mamy kim grać i kim straszyć mocniejsze drużyny.
Przykładowo Kamil Glik który ma być podporą defensywy Reprezentacji Polski jeszcze niedawno grał w 3 drużynie Realu...Był odpowiedzialny za krycie Villi. Więc moje pytanie jest takie Czy jeżeli byłby w stanie powstrzymać Davida Villę to czy Real puścił by go bez mrugnięcia okiem z 3 drużyny?...
Gdyby był w stanie to ocierał by sie o pierwszą drużynę, a tak to Real pozbył się go bez jakiegokolwiek żalu.
I tacy piłkarze mają dać rade Hiszpanom?
Bawili się z nami jak z chłopcami co pierwszy raz grali w piłkę....
Nie mamy drużyny na ME w 2012 roku i nie daje nam szans. Pierdolenie o tym żę damy rade jest bezpodstawne, bo nie damy rady i każdy szanujący sie kibic powoli dostrzega to że nasza reprezentacja zmierza w kierunku Wysp Owczych co najwyżej. Oczywiście chodzi o stronę sportową. Bo serca do walki pewnie i tak mają więcej od naszych.
Jest źle. Żadnych wniosków...
Powrót do góry Go down
thepolishkiller
Admin
Admin
thepolishkiller

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 12:15 pm

@kilan

Nie uważam, że to Urugwaj był tak dobry, ale Francja była tak słaba. Również nie wiem, czy oglądaliśmy ten sam mecz, bo ten, który ja widziałem był nudny i słaby, więc może oglądam inne MŚ. Dalej nie sądzę, aby Francja wyszła z grupy, a jeśli w Meksyku ciągnął tylko Gio to chyba znowu oglądaliśmy różne mecze.
Powrót do góry Go down
thepolishkiller
Admin
Admin
thepolishkiller

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 3:51 pm

No i Grecja zalicza sporą wtopę, liczyłem na nich jednak czegoś zabrakło i chyba przyznam rację komentatorom, którzy na początku meczu mówili, że nie widać u nich chęci do gry, zapału, determinacji. Piłkarsko nie odstawali, jednak za często odpuszczali krycie a Koreańczycy swoją szybkością i krótkimi podaniami wykorzystali to i wygrają. Chwała im za dobrą grę, szkoda tylko, że Grecja zawaliła.
Powrót do góry Go down
10kilan

10kilan

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 4:33 pm

Zgadza się Killer. Tak jak już pisałem,największą ich bronią są stałe fragmenty gry. A jak nawet to nie wychodzi no to cóż Razz Koreańczycy pokazali ładną piłkę i jestem bardzo ciekawy jak zaprezentują się w starciu z lepszymi rywalami.

Ps. Nieźle mi idzie typowanie bo 2 na 3 mecz podałem taki sam wynik Razz Oby tak do końca Smile
Powrót do góry Go down
Mr.Destruction

Mr.Destruction

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeSob Cze 12, 2010 5:45 pm

Dla mnie Grecja pokazała że nie ma serca do walki.Dokładnie zgadzam sie z Killahem odpuszczali krycie nie biegali do końca i zrobiło sie 2-0.Potem coś próbowali przez ostatnie 20 min. ale nawet bramki to nie dało.

Ja tutaj zwróce uwage na dobry poziom bramkarzy(osobiście jestem bramkarzem więc zwracam na to uwagę).Ten młodzian z Korei grał bez zarzutu.Natomiast Grek rozkręcał sie z minuty na minutę i bronił coraz lepiej.
Powrót do góry Go down
10kilan

10kilan

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeNie Cze 13, 2010 11:02 am

Kurna wczoraj w 60 min meczu Arg-Nigeria wyłączyli mi kablówkę i nie miałem ani tv,ani neta...Ostatnie pół godziny tak śnieżyło że musiałem się zdać jedynie na relację komentatorów...Panie Maradono,do kiego uja grał Higuain i Guttierez? Co to miało być? Nie piszę tego,z powodu że nie lubię realu ale co ten koleś gra to jakaś tragedia. Ze słabymi potrafi po kilka goli strzelić a w ważnych meczach jakbym widział Polaków. Jestem pewny że gdyby od 1 minuty grał Milito w jego miejsce strzeliłby 1-2bramki i nie byłoby takiej nerwówki. Mam nadzieję ze w next meczu Milito będzie grał od początku. Guttierez? O bony co to za drewno? haha Razz Spodziewałem się Burdisso na prawej obronie,a tamten kołek to nic ,no nic... Ni do przodu,a gra w obronie to tragedia. Jego jedyną zaletą jest chyba to że jest wysoki...ale to kurna nie koszykówka. On też na ławkę i Burdisso do 1 składu. DI Maria...real kupuje go za ponad 30mln a on co najwyżej jest średni...Może i w portugalskiej lidze jest gwiazdą,ale chyba nie jest gotowy go gry na wysokim poziomie. Można mu dac 2 szansę,ale jak będzie grał słabo,to już niech lepiej sobie usiądzie. Messi bardzo dobry mecz. Niestety zabrakło skuteczności,no i fenomenalnie bronił bramkarz(1 który się wypromował na MŚ). W przeciwieństwie do Higuaina Messi sam sobie akcje wypracowywał,dryblował,rozgrywał,wszędzie było go dużo i jeżeli poprawi skuteczność to może być jego turniej.

Może się wydawać że bardzo krytycznie oceniam Argentynę,ale upatruję w nich kandydata do miejsca na podium ,więc niech wezmę dupy do roboty i coś grają Razz

Meczu Anglia-USA nie oglądałem niestety z przyczyn technicznych...jedynie widziałem szmatkę brmkarza ang. heh Tak jak pisałem obrona i bramka to nie będą silne punkty Anglików na tych MŚ. Najwyżej co półfinał dla tych panów.
Powrót do góry Go down
10kilan

10kilan

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeNie Cze 13, 2010 7:29 pm

Serbia-Ghana

Hmm mecz był średni(w porównaniu z Słowenia-Algeria Bardzo dobry). Najciekawsze było ostatnie 20minut spotkania. Tak jak się spodziewałem Serbowie niczym mnie nie zaskoczyli,grali bezbarwnie,bez jakiegokolwiek pomysłu na grę. I gdzie były te ich gwiazdki, bo jakoś nikt się pozytywnie w tym meczu z ich ekipy nie wyróżnił. Można śmiało stwierdzić że grając 15minut w 10 zagrali lepiej niz 11 w 75minut. Ghana mimo że bez swoich najlepszych graczy,stanęła na wysokości zadania. Oczywiście z przebiegu meczu mieli lekką przewagę optyczną,ale remis 0:0 byłby sprawiedliwym wynikiem,no ale bardzo głupia czerwona kartka i jeszcze głupszy rzut karny i nic więcej dodawać nie trzeba Smile Coś czuję że się podłamią po tej porażce.
Powrót do góry Go down
Mr.Destruction

Mr.Destruction

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitimeNie Cze 13, 2010 8:04 pm

Słowenia - Algieria

Mecz był nie oszukujmy sie słaby.Drużyny niby wymieniały ciosy no ale ciosami bym tego nie nazwał.Dla mnie zwycięstwo Słowenii nie zasłużone powinien byc remis.

Serbia - Ghana

Mecz przez 70 minut słaby(tak mniej więcej do czerwonej kartki) później sie ożywiło.Coraz to większe ataki i nagle...karny dla Ghany!Ten karny zgasił Serbów i myśle że nie zapłoną na nowo..nie na tym turnieju.

Jeśli chodzi o poziom bramkarski meczu Argentyna - Nigeria i Anglia - USA nie widziałem a tam sie działo najwięcej jeśli chodzi o bramkarzy.W sumie to widziałem pierwsze 20min meczu Arg - Nig.Bramkarz grał dobrze ale bez rewelacji podobno późnij sie rozkręcił.Natomiast Anglia- USA.Widziałem oczywiście strzał Dempseya w powtórkach i tak sie zastanawiam co ten bramkarz tam robi?Już chyba Robinson jest lepszy...Następnie mecz Słowenia - Algieria którego wynik także wypaczał błąd bramkarski.Co prawda strzał Korena był troszkę trudniejszy niż strzał Dempseya no ale...trudnym bym go nie nazwał strzelił prosto w niego nie bramkarz nie miał koło siebie napastników moim zdaniem powinien próbowac ściągnąc piłkę do ziemii a nie ją lapac ale cóż emocje zaważyły.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne   Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne - Page 3 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne
Powrót do góry 
Strona 3 z 17Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» TNA Impact 29.03.2010
» EARTHQUAKE PPV 2010
» Tna Impact 04.02.2010
» WWE Smackdown vs. RAW 2010
» RoD 98 (zaległe za 08.05.2010)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Polish Professional Wrestling Federation - polska federacja The Wrestling Game :: Talk Arena :: Luźne rozmowy-
Skocz do: