|
| Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne | |
|
+12paN Seph ` ExiT .^ Mr.Destruction 10kilan Basketball Kid (10) <> Zwierzak93 Brasydas thepolishkiller maly619 Banan helmans 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
helmans
Liczba postów : 371 Join date : 24/06/2009 Age : 30 Skąd : Kapturów,California
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Nie Cze 20, 2010 2:47 am | |
| A więc tak: Anglia-dla mnie strasznie niemiła niespodzianka, liczyłem i licze nadal, że wreszcie Anglicy coś ugrają na dużej imprezie ale styl jaki pokazali wczoraj i to z tak słabym rywalem jakim jest Algieria(bo Algieria, a Anglia to jest różnica) mówi sam za siebie.Nie pokazali nic, kompletne 0...Rooney bez formy, Lampard gra jakby chciał a nie mógł, Gerrard ma tylko chwilowe przebłyski....A to oni mieli prowadzić Anglików do sukcesów na tej imprezie...Mam nadzieję, że odbiją się od dna i zagrają coś wreszcie, pokażą na co ich stać i że bd groźni, bo nie wierzę, że taki zespół jakim jest Anglia nie bd się rozkręcał teraz...Czekam aż zagrają coś fajnego... Francja-kompletna pomyłka tego turnieju, ale dla mnie nie jest to jakieś duże zaskoczenie.Panowie z Francji powinni odpaść już w barażach z Irlandią ale to nic..Wicemistrzowie świata, którzy teraz skończą Mundial na fazie grupowej, no nie brzmi rewelacyjni, ale nie od dziś wiadomo, że Francja nie ma już tak mocnego skład jak przed laty.. Niemcy-oni dostali zimny prysznic i bardzo dobrze.Nie powiem bo pierwszy mecz z Australią zagrali świetnie, niczym Brazylia przed laty, ale Serbowie pokazali już z Ghańczykami, że nie są chłopaczkami do bicia(pomimo, że przegrali 0:1 to zagrali wg dobry futbol).Ale i tak niemiecki zespól będzie groźny na tych mistrzostwach, oni zawsze są groźni na dużych imprezach..Nie zapominajmy, że to 3 zespół poprzednich MŚ i aktualny wicemistrz Europy..Myślę, że gdyby nie głupie zagranie Klosego i czerwona kartka, oraz strzelenie rzutu karnego przez Podolskiego to ten mecz wyglądały zupełnie inaczej..Ale oni i tak jeszcze pokażą, że mecz z Serbią to tylko wypadek przy pracy... Brazylia-gra jak dawne Niemcy, czyli bez finezji, jakiegoś błyskotliwego pomysłu, ogólnie gra jak nie Brazylia..Ale myślę, ze Brazylia się zacznie rozkręcać, to dopiero pierwszy mecz ich był na tym mundialu...Zobaczymy jak to będzie w następnych meczach... Holandia-dla mnie grają bardzo dobrze, widać, że wyciągnęli konsekwencje po EURO i nie grają w fazie grupowej na 100% swoich możliwości, bu potem nie mieć siły i odpaść szybko z turnieju..Grają mądrze, rozsądnie, a przede wszystkim spokojnie.Pewnie awansowali do następnej fazy rozgrywek, może nie pokazali piłki, która by zwalała z nóg ale nie zawsze trzeba grać futbol miły dla oka, czasami trzeba zagrać mądry i konsekwentny...A styl Holendrów się zmieni jak Robben wróci tylko na boisko.Wtedy zaczną grać ofensywniej i piękniej.. Urugwaj, Meksyk, Argentyna, Chile-te drużyny jak na razie pokazały się wg mnie z najlepszej strony, na tym Mundialu.Urugwaj gra bardzo ładnie, nie boi się, widać, że są pewni siebie co jest bardzo dobre, bo wiara w swoje umiejętności i siłę to w piłce połowa sukcesu.Jak dla mnie mogą zawojować w tych Mistrzostwach Świata.Meksyk po dobrym pierwszym meczu z RPA, zagrał jeszcze lepszy z Francją.Nie przestraszyli się, że grają z aktualnymi(jeszcze)wicemistrzami świata, tylko zagrali swoje i wygrali.Argentyna to chyba jedyny faworyt, który jak na razie pokazał, że nie przyjechał do RPA zwiedzać stadiony tylko na nich grać.I to jak grać, pierwszy mecz to co prawda 1:0 ale to tylko zasługa bramkarza Nigerii.Z Koreą pokazali, jakim są zespołem, stracili bramkę po głupim błędzie ale się tym nie przejęli, tylko dalej dyktowali warunki co zaowocowało w 2 kolejne bramki.Argentyńczycy pokazują, że chcą zdobyć najcenniejsze trofeum piłkarskie jakim jest Mistrzostwo Świata....Oby tak dalej, ale oni będą jeszcze groźniejsi.Skoro już jestem przy Argentynie to powiem tylko, że Messi odjechał wszystkim innym gwiazdom na tym Mundialu(między innymi:C.Ronaldo,Kaka,Rooney)pokazuje, że jest najlepszym piłkarzem świata nie przez przypadek.. No i Chile-widziałem, że Chile stać na dobrą grę, co prawda grali dopiero jeden mecz i to z Hondurasem, ale pokazali piękny futbol(bynajmniej mi się on podobał)wynik może tylko 1:0 ale strzelili by więcej tylko chcieli za pięknie to robić, naprawdę Chile pokazało, że nie przyjechali na Mistrzostwa w roli kibica, tylko jak zespół, który może coś ugrać. P.S: Według mnie to właśnie Chile będzie ''czarnym koniem''tych rozgrywek.. | |
| | | 10kilan
Liczba postów : 180 Join date : 02/04/2010 Age : 33 Skąd : Mazowieckie
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Pon Cze 21, 2010 10:13 am | |
| Włochy-Nowa Zelandia Po 1 meczu z Paragwajem,gdzie Włosi grali agresywnie,ambitnie lecz brakowało takiego wykończającego podania i strzału spodziewałem się że wygrają z Kiwi spokojnie 2-3:0. A tu proszę kolejna niespodzianka. Kolejny przykład że na takich imprezach nie ma faworytów. Jedna drużyna może kosztować 200mln,mogą zarabiać kazdy po kilka milionów rocznie, a jak przychodzi do meczu z zawodnikami półamatorskimi,którzy zarabiają kilkanaście-kilkadziesiąt razy mniej okazuje się że są równi. I to jest piękne w tym wszystkim. Widać,że pieniądze to nie wszystko,liczy się też pasja,zaangażowanie ciężki trening. Warto czekać na MŚ 4 lata Sytuacja w grupie jest dość ciekawa-wychodzi na to że w 1/16 Włochy zagrają z....Holandią Brazylia-WKS Ajj czuję tu duży niedosyt. WKS zawiodło mnie i to bardzo. Brazylia znów nie zagrała jakoś wyjątkowo dobrze,ale wykorzystali błędy obrony i sędziego i spokojnie wygrali ten mecz. WKS grał w ogóle bez pomysłu,bez agresywności. Spodziewałem się że będą biegać za każdą piłką,że będą ''gryźć ziemię'' żeby wygrać,a oni jakoś tak przeszli obok meczu...No to będą decydować bramki o tym kto wyjdzie z grupy i WKS bardzo utrudniło sobie w tym momencie swoją sytuacje. Po wczorajszym meczu nie jestem pewny czy będą potrafili wbić Koreańczykom ze 3 gole potrzebne zapewne do awansu. | |
| | | helmans
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Wto Cze 22, 2010 10:36 pm | |
| Portugalia-widać, że panowie wzięli się do roboty, chociaż Korea Północna to nie jest jakichś przeciwnik wybitnie uzdolniony, ale Canarinhos stworzyli trochę kłopotów. Jednak Portugalia pokazała teraz, że się rozkręci, że nie bd grać stalowego futbolu, tylko piękną dla oka piłkę.Jeśli bd grali w każdym meczu jak w tym z Koreą to zajdą daleko, chociaż z Portugalią było różnie, raz im wychodziło,a raz nie... Hiszpania-Honduras - i co z tego, że wygrali 2:0, skoro powinno być 7..Co z tego, ze Villa strzelił 2 bramki, jak nie wykorzystał karnego...Hiszpania zostawiła formę na Półwyspie Iberyjskim....Nie grają tak jak spodziewaliby się od nich wszyscy, dla mnie największe rozczarowanie mundialu..A z Chile, bd im bardzo ciężko, bo zespół z Ameryki Południowej gra taką piłkę jak....Hiszpanie wcześniej.Zapowiada się arcyciekawy mecz o awans.. Francja-bez komentarza.Wicemistrzowie świata, którzy zrobili największy skandal na tych Mistrzostwach, a do tego nie pokazali nic..Dobrze, że wracają do domu, bo mam dosyć ich pierdolenia i chuj wartego futbolu.Tyle na temat Wicemistrzów Świata, którzy zajmują ostanie miejsce w grupie i strzelają tylko jedną bramkę na Mundialu..Hańba i nic więcej... RPA-bardzo cieszy mnie postawa gospodarzu imprezy.Co prawda nie udało im się wyjść z grupy, ale było blisko, zawiedli tylko w jednym meczu z Urugwajem.RPA to młody, powstający dopiero zespół, rozwijający się..Ale pokazali naprawdę, że maja ambicję, kochają grać i będą się rozwijać.Do awansu zabrakło im tak niewiele.Brawo RPA! | |
| | | 10kilan
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Wto Cze 22, 2010 11:39 pm | |
| helmans ale zauważ,ze na razie w meczach przeciwko Hiszpanii zespoły grały ultra defensywnie,czyli 9 obrońców i jeden z przodu sobie lata. Chile preferuje styl bardziej otwarty,ofensywny,można nawet powiedzieć że przypominają trochę Hiszpanów,więc spodziewam się że będą się starali cos grać do przodu i wówczas Hiszpanie będą mieć więcej miejsca i mogą skarcić Chile za otwartą grę. Przyznaje że kilku zawodników hiszpańskich nie ma formy(Torres,Navas) ale dajmy im czas,może się jeszcze rozkręcą.
Argentyna-Grecja Ufffff...jak ja się cieszę że Argentyna wygrała. Może stylem nie powalili,ale jak widzę taki antyfutbol jaki zaprezentowali Grecy to az mi się żygać chce. Bardzo dobrze ze przeszła Korea,Grecja do domu!!! Niestety piłka nożna zmienia się w formę:albo gramy ładnie i ofensywnie(25%klubów,repr),albo murujemy bramkę(75%). A jak spotykają się takie murarki to aż szkoda patrzeć...i co jeszcze bardziej jest przykre-niestety ten antyfutbol jest skuteczniejszy ehh... Szkoda że Messi nie strzelił gola,znów szczęscia zabrakło. | |
| | | helmans
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Wto Cze 22, 2010 11:50 pm | |
| Kilan No sorry bardzo, ale od tego Hiszpania po tym co prezentowała, to powinna mieć jakichś sposób nawet na 9 broniących zawodników..A jak się gra z Hondurasem i nie strzela z 7 metrów 100% sytuacji, i rzutu karnego to można pomarzyć o dalszych dobrych wynikach...Hiszpania nie ma formy i nie oszukujmy się, trafią na Brazylię nawet jeśli wyjdą z grupy i bd płacz...bo na 1/8 się skończy. | |
| | | thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 1:35 pm | |
| Coraz częściej mam wrażenie, że słowo antyfutbol jest używane przez ludzi, których frustruje dobra gra i ustawienie taktyczne słabszych ekip. Najlepiej jak każdy będzie grał z faworytami do wygrania 0-0-10. W interesie reprezentacji nie jest porywanie grą kibiców, ale wygrywanie trofeów, bo co z pięknej gry jeśli się nie wygra - o tym nikt nie będzie mówił. Grecja nie miała warunków do innej gry z Argentyną i gdyby nie zmarnowali kilku dobrych szans to mecz mógłby się potoczyć inaczej. Piłka nożna zmienia się nie tak jak mówiłeś, tylko albo gramy ładnie albo wygrywamy/próbujemy wygrać grając pod przeciwnika, czyli często przy małych szansach bardzo defensywnie. Celem jest to drugie. Grecji się nie udało, ale zagrali dobry mecz (czemu dla wszystkich dobry=ładny, kto do cholery powiedział, że dobra gra musi być ładna), przez dłuższy czas dobrze się przesuwali i bronili kontrując coraz śmielej, jednak stracili głupią bramkę po rożnym a potem drugą głupią po lekkim rozluźnieniu i dobitce Palermo. Nie ma czegoś takiego jak antyfutbol i zapamiętajcie to sobie raz na zawsze. Gdyby tu chodziło o ładną grę to można wtedy takie coś wymyślić, ale jest to sport i jak w każdym sporcie chodzi o wygraną, a jeśli dobry wynik można osiągnąć grając defensywnie to tak trzeba grać. Lepiej przerzuć się na łyżwiarstwo figurowe połączone z hokejem na lodzie, będziesz miał ładny styl połączony z szybką grą i dużą ilością goli. | |
| | | Basketball Kid (10)
Liczba postów : 308 Join date : 24/10/2008 Skąd : Lublin
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 2:20 pm | |
| Tu jednak muszę zgodzić się z Kilanem. Niestety futbol schodzi na psy i aż nie chce się oglądać niektórych meczów. | |
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 3:03 pm | |
| Zależy co chcesz oglądać - ja jak każdy lubię szybkie mecze, z niespodziewanymi zwrotami akcji, golami, ale bardzo lubię też oglądać bardzo dobrą grę, nie mylić z ładną. Sam grałem długo w nogę bardziej "pro", teraz już nie gram, ale po latach treningu takie rzeczy się nie zmieniają, niedawno nawet myślałem o zrobieniu instruktora piłki nożnej a potem trenera I stopnia, jednak jest to dosyć mozolna robota i nie wiem czy się na to zdecyduję , w związku z tym zwracam uwagę na szczegóły, których zwykły, normalny - dosyć nieodpowiednie słowa, ale muszę ich użyć - kibic nie dostrzega, nie zwraca na nie uwagi i nie uważa za istotna, chociaż są i to bardzo | |
| | | Mr.Destruction
Liczba postów : 326 Join date : 28/08/2009 Age : 26 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 3:13 pm | |
| A ja sie w 100% zgadzam z Killahem
Pomyślmy jako kibic grającego np. przeciw Hiszpanii kraju.Wolisz żebyc twója reprezentacja przegrała 1-2 : 0 i miała szanse na zwycięstwo czy żeby jak Polska przejebała 6:0.Tak samo z morale piłkarzy wolą 0:1 czy 0:6? | |
| | | 10kilan
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 4:33 pm | |
| Ale zauważcie że Grecja walczyła o AWANS do 1/16. Żeby awansować najlepiej jakby wysoko zremisowała lub wygrała. A tak ustawienie 1-9-1 i gra na 0:0 po kiego uja? Liczyli na wysokie zwycięstwo Nigerii z Koreą? Aż mnie krew zalewa jak takie coś oglądam Mieli szansę na awans,ale woleli uniknąć wysokiej porazki(przyp. Polska)no cóż... Rozumiem że piłka nożna to też taktyka i gra się po to żeby wygrać(no albo zremisować....) ale według mnie taka gra ''zabija'' piękno futbolu i zawsze będę kibicował drużynom grającym piłkę szybką,ofensywną a nie murującym własną bramkę | |
| | | Mr.Destruction
Liczba postów : 326 Join date : 28/08/2009 Age : 26 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 4:44 pm | |
| Oni grali na remis i liczyli na ewentualne zwycięstwo po kontrze(patrz Szwajcaria).Nie udało się i tyle.Dla mnie nie udało się dlatego że grali z Argentyną która tak jak myślałem na początku tak dalej myślę że wygra mundial.Gdyby nie ręka Milito dla mnie byłby remis i wyszliby z grupy.Po ręce Milito musieli ruszyc do przodu i przez to wpadł 2 błąd dla mnie Grecja odpadła z turnieju przez pierwszy mecz z Koreą.A więc kolejnosc w grupie B była taka jaką sie spodziewałem. | |
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 4:49 pm | |
| 0:0 dawało awans przy jakimkolwiek zwycięstwie Nigerii. Przy remisie Korei z Nigerią musieli wygrać, wystarczało 1:0, więc taktyka była prosta - przetrwać 70 minut w obronie, postarać się zmęczyć Argentyńczyków dobrą grą w defensywie i kontrami i zaryzykować w końcówce. Plany pokrzyżowała im szczęśliwa bramka Demichelisa, a potem gdy się odsłonili zostało więcej miejsca a Palermo udało się dobić strzał Messiego. Sam bym tak zagrał z Argentyną, lepiej murować bramkę 70 minut, bo raz że są w tym dobrzy, dwa frustruje to rywali, którzy uciekają się do różnych zagrań w takim meczu, często osłabiając drużynę no i chyba lepiej mieć wciąż szanse po 70 minutach niż zagrać otwarcie, dostać szybko bramkę i w zasadzie stracić szanse, potem gra się już masakrycznie, zwłaszcza że rywal strzelając szybko gola dostaje z reguły skrzydeł, a na pewno rywal takiej klasy jak Argentyna.
BTW, nie było żadnej ręki Milito. Remis Grecji poniżej 3:3 czy nawet 4:4 przy remisie Korei 2:2 też nie dawał im awansu. | |
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Sro Cze 23, 2010 6:58 pm | |
| No i co - Defoe, Milner, ktoś chyba o tej dwójce mówił, że powinna grać... Tylko kto, cholera. Nie pamiętam Tylko znowu do cholery grali na jednego skrzydłowego, a nawet po wejściu Cole'a ten hasał sobie gdzieś w środku lub na lewej, zamiast Milnera przesunąć na lewą a Cole'a na prawą (pomijam fakt, że wg. mnie Cole powinien wejść za Barry'ego : James - Johnson, Upson, Terry, Cole - Cole, Lampard, Gerrard, Milner - Defoe, Rooney). Słowenia miała swoje szanse i może pluć sobie w brodę, bo mogli wywalić Anglików za burtę MŚ i zająć ich miejsce. Jest ciekawie, bo Anglia awansuje z drugiego miejsca a USA z pierwszego. Moje typy na dzisiaj to remis/porażka Niemców i wygrana Serbii. Nie moja wina, że Niemców nie lubię Z drugiej strony Ghana nie jest słaba i remis lub wygrana są w jej zasięgu, ale te dziwne Mistrzostwa mogą przynieść wszystko. GHANA & SERBIA FTW! | |
| | | helmans
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 12:25 am | |
| No to hej..... Anglia-dla mnie zagrała nie jak Anglia, tylko jak Hiszpania, setki podań w środku pola, kombinacyjne, szybkie akcje..Zabrakło tylko większej skuteczności bo powinni wygrać więcej niż 1-0, ale ważne, że awansowali i po tym meczu jestem dobrej myśli co do kolejnych występów Wyspiarzy na tym Mundialu... Niemcy-Ghana - no szkoda Ghańczyków, ale ważne, że wyszli z grupy, chociaż chciałem, żeby udupili Niemców, ale do przewidzenia było, że ''Szwaby'' łatwo nie odpuszczą, bo to typowa drużyna turniejowa..I denerwuje mnie to w tym zespole(Niemieckim),że bramki dla tej reprezentacji nie strzelają Niemcy, tylko Polacy, Brazylijczycy, Tunezyjczycy itp... Australia-Serbia - no Australijczykom nie zabrakło wiele do szczęścia, aby wyjść z grupy 2 raz pod rząd na MŚ.Ale niestety nie udało się, pomimo wygranej z Serbią, która zawaliła ten mecz kompletnie.... USA-Algieria - KURWA MAĆ!!!Tak chciałem żeby Algieria wygrała albo chociaż zremisowała z Amerykańcami, ale cóż nie udało się..W sumie to było to do przewidzenia, ale Algieria pokazała w tym meczu jak dla mnie dobrą piłkę, tylko co spodziewać się po zespole, który na MŚ jedzie po naukę na przyszłość....
1/8 FINAŁU- Niemcy-Anglia - ależ mecz, ależ mecz!! Jak na dzień dzisiejszy to najciekawsze spotkanie, jakie ma się odbyć w 1/8.Ten mecz pokażę formę obydwu drużyn jakie przygotowały na tak ważny turniej jakim są MŚ.. | |
| | | maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 12:38 am | |
| @helmans: u Niemców grają sami Niemcy
Co do meczu Anglia-Niemcy, to oczywiście będę kibicować Niemcom. Anglia dziś zagrała pierwszy dobry mecz, ale mam wrażenie, że to jeszcze nie to i nie dadzą sobie rady z Niemcami. Oczywiście Niemcy też nie zagrali jakoś super, ale myślę, że to przez presję i trochę asekuracyjną grę. Z Anglią polecą już na maksa. | |
| | | ziomroki
Liczba postów : 237 Join date : 25/10/2008 Age : 27 Skąd : Łowicz
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 12:36 pm | |
| | |
| | | helmans
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 2:11 pm | |
| @mały: chyba Ty w jakimś szoku jesteś...Mają paszporty niemieckie, a nie.
I Niemcy dostaną w pizdę od Anglii, bo tych zakazanych Szwabskich ryjów nienawidzę!! | |
| | | maly619 Admin
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 9:46 pm | |
| Helmans, nie tylko mają paszporty, ale są urodzeni w Niemczech. | |
| | | Basketball Kid (10)
Liczba postów : 308 Join date : 24/10/2008 Skąd : Lublin
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 10:23 pm | |
| Ale Niemcy nie są ich ojczyzną. Panowie skończmy z tym bo zaczynamy odbijać od tematu. Mały wielokrotnie podkreślał że lubi Niemców a ja podkreślę że ich nienawidzę i nie podoba mi się to że gra w ich reprezentacji tylu zawodników naturalizowanych. Więc ani Mały ani Helmans ani ja zdania nie zmienimy. Ta dyskusja do niczego nie prowadzi. | |
| | | maly619 Admin
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Czw Cze 24, 2010 10:48 pm | |
| Będę bronić ich, bo po prostu pierdolicie. Naturalizowany, to jest Roger i Olisadebe. Zawodnicy Niemieccy mają nawet więskze prawo gdy w swojej reprezentacji niż Obraniak, bo urodzili się na terenie Niemiec, a jedyne co łączy ich z tymi innymi krajami, to JEDEN z rodziców! | |
| | | ziomroki
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Pią Cze 25, 2010 1:41 pm | |
| Chyba ze 3/4 osób będących tutaj , nienawidzi Niemców | |
| | | maly619 Admin
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Pią Cze 25, 2010 1:55 pm | |
| Czego ja nie rozumiem. Ale to taka Polska mentalność, po prostu Polska jest pojebana pod tym względem. | |
| | | ` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Pią Cze 25, 2010 2:03 pm | |
| Ja tam też Niemców nie lubię i chuj Ogólnie cały Mundial w RPA jest zajebisty. Tylu niespodzianek to nawet na EarthQuake nie było Przedwczoraj do domu pojechali Francuzi, a wczoraj Makaroniarze. Całkiem jebnę, jak Chile zatrzyma Hiszpanię Wczoraj zajebiście Japończycy rozklepali Duńczyków. Nie wiem, jak można aż tak chujowo grać. Coraz bardziej zaczynam żałować że na mundialu nie gra Polska. Bo z takimi cyrkami co się w RPA odstawiają to byśmy mogli daleko zajść. Francja do domu, Włosi też. Hiszpania przegrywa ze Szwajcarią, Niemcy dostają z Serbią. Szkoda, że naszych tam nie ma. Ogólnie ten mundial jest zarazem pojebany | |
| | | ziomroki
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Pią Cze 25, 2010 2:11 pm | |
| @ Matthew W sumie racja , że te mundial jest pojebany. Finalisci ostatniego mundialu juz są za burtą . Moim zdaniem tak jest , ponieważ reprezentanci Francji i Włoch mają już przestarzałych piłkarzy , którzy za rok , może dwa będą już kończyc kariery @Mały Logicznie myśląc zwykłe społeczeństwo Niemieckie też nas raczej nienawidzi | |
| | | maly619 Admin
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne Pią Cze 25, 2010 2:19 pm | |
| Nie wiem, czemu społeczeństwo niemiecki miałoby nas nienawidzić.
Co do MŚ, to nie są one pojebane, tylko zaskakujące, czyli zajebiste. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne | |
| |
| | | | Polska Reprezentacji piłki nożnej, EURO 2012, MŚ 2010 w RPA i inne | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |