|
| Kącik total Nonstop Action ;) | |
|
+6maly619 Mr.Destruction ` ExiT .^ CPT ziomroki <> 10 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
<<MR. MATEUSZEK>>
Liczba postów : 777 Join date : 13/12/2008 Age : 30 Skąd : Mroczków, California
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 11:44 am | |
| Ex1t, jeśli nie mówisz nic mądrego to nie mów. Nie oglądasz, to skąd kurwa możesz wiedzieć że jest chujowa? Gala Hardcore Justice pod względem walk była bardzo przeciętna. Ale to już było do przewidzenia. Segmentów wcale jakby nie było, bo były wypowiedzi zawodników o ECW, Haymanie, Joey Stylesie itp. Publika jak zawsze wymiatała, nie ma porównania bo żadnej innej federacji czy to WWE, czy Chuj Wie Co. (CWC xD) Hardcore był i to nadrabiało troche. Ocena gali nizej w bojlerze xD - Spoiler:
F.B.I. vs. Kid Kash, Simon Diamond, and Johnny SwingerTo jest dla mnie parodia. Jak ją włączyłem to nawet nie wiedziałem że to HC Justice. Zakończona przez Unprietter który wykonał Nunzio na jakimś cześku. Walka 3/10 2 Cold Scorpio vs CW AndersonJak dla mnie walka była chujowa, ale jednak nalepsza na całej gali. Szybkie tempo, Dobre akcje, i końcówka w miare. 8/10 Stevie Richards vs P.J. Polaco (aka. Justin Credible)Walka ujdzie w tłoku, po cichu liczyłem na Polaco, ale chuj z tym. Stevie wygrał przez Stevie Kick chyba, bo niepamiętam, albo laga miałem. 5/10 3 Way Dance Match: Bro Runt (aka. Spike Dudley) vs Rhino vs Al SnowMatch fajny, podobał mi się, ale znowu ssał bulindory. Końcówka uszła w tłoku. i za to ocenia 6/10 Philadelphia Street Fight: Team 3D vs Axl Rotten & Kahones (aka. Balls Mahoney)No ten match był taki w chuj niedopracowany ze szok! Sami się gubili w movesach. Ale że to Street Fight nie było tak bardzo rażąco. Ogółem walka na tle poziomu innych to bardzo dobra i ocena 7/10. Tommy Dreamer vs Raven Ta walka była też dobra. Zajefajne movesy, akcje itp. Tylko tempo raziło strasznie. 8/10. Sabu vs RVD Sabu is B A L D. Nie no kurwa śmiesznie mu jak jest łysy xD ALe tak to Match dobry, jak za dawnych czasów. 7/10 Na końcu bardzo fajna akcja, wszyscy weszli do ringu i podziekowali Dixie zaz występ, i powiedzieli że to się nigdy nie powtórzy.
| |
| | | The Bykertaker
Liczba postów : 249 Join date : 27/01/2009 Age : 31 Skąd : Brzeg Dolny
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 2:33 pm | |
| - Spoiler:
F.B.I. vs. Kid Kash, Simon Diamond, and Johnny Swinger Już od razu na wstępie poczęstowano nas chujową walką. W dodatku zaczęli tańczyć, powiedziałbym ok, Kozlov i Marella też tańczyli... tyle, że oni TAŃCZYLI, a nie położyli się na ringu jak FBI i udawali, że są popierdoleni. Walka 0/6
2 Cold Scorpio vs CW Anderson Zgadzam się z Mateuszkiem, walka była chujowa ale nie była najlepsza na tejże "gali". 1/6
Stevie Richards vs P.J. Polaco (aka. Justin Credible) Kolejna słaba walka z choojową końcówką. Credible przerwał pin bo grubas coś do niego mówił przy linach... Mógł spokojnie poczekać te kilka sekund jak sędzia klepnie po raz trzeci ale nie... musiał przerwać pin i podyskutować z grubasem. Gdy tylko wstał to wiedziałem, że zaraz przejebie. I co się stało ? Przejebał ! W moich oczach wyszedł na imbecyla. Baaardzo chujowo zaplanowali tą końcówkę. 1/6
3 Way Dance Match: Bro Runt (aka. Spike Dudley) vs Rhino vs Al Snow Następna słaba walka ale ciut lepsza od swoich poprzedniczek. 2/6
Philadelphia Street Fight: Team 3D vs Axl Rotten & Kahones (aka. Balls Mahoney) Poziomem nie przewyższała poprzedniczek, niczym nie zachwycała a jedyne co z niej zapamiętałem to kilka botchy i PowerBomb na płonący stół. 2/6
Tommy Dreamer vs Raven Przed tą walką skończyły mi się chipsy... i niestety początek walki nudny jak flaki z olejem, zasnąłem... Obudziłem się w końcówce, akurat powtarzali najciekawsze akcje i jednak nic specjalnego nie przegapiłem. Nie ocenie tej walki z tego powodu, że zasnąłem.
Sabu vs RVD Zdecydowanie najlepsza walka gali ale przy tak słabych poprzednich walkach to nie jest wielkie osiągnięcie. Panowie nieźle się spisali. 4/6
Gala była niezwykle słaba, nie sądziłem, że TNA może aż tak ją zjebać. Ocena końcowa : 1,6/6
| |
| | | ` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 2:58 pm | |
| - <> napisał:
- Ex1t, jeśli nie mówisz nic mądrego to nie mów. Nie oglądasz, to skąd kurwa możesz wiedzieć że jest chujowa?
Oglądnąłem 2 gale i w ogóle mnie nie przekonywały. Jakieś jebane wywiady, niektóre bezsensowne segmenty... Walki jako tako ok, ale reszta ssie. | |
| | | <<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 3:05 pm | |
| a w WWE to co niby jest? Wywiady przeprowadza jakiś pajac z palestyny Josh, gorzej bezsensowne segmenty, o walkach sie nie wypowiadam, o reszcie tym bardziej. Eee Byker co Ty 2 Cold vs CW nie była taka zła jak uważasz. Bynajmniej miała najszybsze tempo z tych wszystkich. | |
| | | The Bykertaker
| | | | <<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 7:13 pm | |
| No własnie Po Twojej ocenie gali, myśle że za dobrze oceniłem, ale musze pobrać gale i obejrzeć na spokojnie i dopiero wtedy powiem Ale opener był straaaasznie słaby :/ | |
| | | thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 7:54 pm | |
| Tak jak wujek TPK przewidywał BTW, Matthews robi jedne z najlepszych wywiadów w tym biznesie, wara od niego Ostatnio nawet Cole mi się podoba, zwłaszcza jak z Joshem się jadą na NXT co bardzo podnosi poziom show w mojej opinii | |
| | | Mr.Destruction
Liczba postów : 326 Join date : 28/08/2009 Age : 26 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Pon Sie 09, 2010 7:59 pm | |
| - Spoiler:
F.B.I. vs. Kid Kash, Simon Diamond, and Johnny Swinger Walka ssała że aż, parodia jakaś. Nie rozumiem tego wgl, w ringu był Nunzio i Kid kash więc mogli im dac troche walki żeby jakoś podciągnęli jakosc walki ale... przez samą obecnosc Nunzio i Kasha daje 2/10 2 Cold Scorpio vs CW Anderson Gala była bardzo dobra ale nie była zajebista jednak najlepsza na gali, 10 nie daje nigdy bo nic nie jest idealne a walka nie była na tyle dobra żeby dac 9 więc daje 8/10 Stevie Richards vs P.J. Polaco (aka. Justin Credible) Booking tej walki był tak hujowy że aż... co do końcówki mam to samo odczucie co ByQ. Ocena 4/10 3 Way Dance Match: Bro Runt (aka. Spike Dudley) vs Rhino vs Al Snow Jak zykle Runt zjebał walkę a mogli go od razu wypozdolic i zostawic Al vs Rhino 3/10 Philadelphia Street Fight: Team 3D vs Axl Rotten & Kahones (aka. Balls Mahoney) Walka uszła w tłoku bo była hardcorowa a motyw ze star warsów mnie rozjebał Daje 6/10 Tommy Dreamer vs Raven Walka słaba ale takiego hardcoru dawno nie widziałem 7/10 Sabu vs RVD Walka była ciągnięta w wolnym style ale za to w jakim! Panowie zaprezentowali świetny moveset! 7/10 Ocena : 6/10
| |
| | | <<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 5:41 pm | |
| KARTA: TNA TV Championship - "I Quit" MatchA.J Styles (c) vs. Tommy Dreamer X Division ChampionshipDouglas Williams (c) vs. Sabu Singles Match:Abyss vs. Rhino Semi-Finals of the TNA World Championship Tournament - If Angle loses, he will retire from wrestlingKurt Angle vs. Jeff Hardy Semi-Finals of the TNA World Championship TournamentMr. Anderson vs. D'Angelo Dinero Typować, stawiać wyniki, dyskutować! ----------------------------------------------------------------------- Ja pierwszy pozwole sobie Chujowo troche że TNA zatrzymało pare gwiazd ECW, bo w ringu prezentują się przeciętnie. Doszły mnie słuchy że EV2.0 będzie feudować ze stajną Rica Flaira (albo już feuduje), co uważam za średni pomysł. Impactów nie oglądam,obejrze sobie Before the Bell przed PPV. Zwycięzcy są następujący: A.J. Styles- jemu powinni dać pas Heavyweight. Jest tak zajebisty z ringu że aż szkoda go w ME nie postawić. Douglas - taki troche drewniany w ringu, kupuje jego finisher bo jest zajebisty , Tutaj Sabu może zrobić ogromną niespodzianke, ale nie liczyłbym na nią. Williams utrzyma, a sama walka będzie na poziomie. Tutaj stawiam na Rhino. Bo mnie Abyss wkurwia. Next... Stawiam na Kurta, bo nie odejdzie, i jeszcze nawet wygra to całe Contenderstwo i dostanie ten pas HW, bo jest dobry i jest jednym z moich ulubionych wrestlerów. W drugim Semi jestem na D'Angelo, ale jestem przekonany że Asshole wygra :/ To tyle . | |
| | | The Bykertaker
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 6:28 pm | |
| TNA TV Championship - "I Quit" Match A.J Styles (c) vs. Tommy Dreamer Bez komentarza.. X Division Championship Douglas Williams (c) vs. Sabu Douglas przetrzyma. Singles Match: Abyss vs. Rhino Rhino jest w tej walce chyba tylko po to aby się podłożyć Abyssowi i tak raczej będzie. Semi-Finals of the TNA World Championship Tournament - If Angle loses, he will retire from wrestling Kurt Angle vs. Jeff Hardy Gdzieś czytałem, że Kurt przejebał jakąś walkę i do końca tego roku nie może walczyć o pas. Jeśli to prawda to danie pasa kurtowi nie wchodzi w grę. Z drugiej strony zwolnić go nie zwolnią więc w przypadku przegranej jak i jego wygranej będzie do dupy. Ja jednak stawiam na Mr. Druggie Semi-Finals of the TNA World Championship Tournament Mr. Kennedy vs. D'Angelo Dinero Kennedy wygra i w finale zmierzy się z Hardym. Jako iż bardzo rzadko oglądam Impacty to mam kilka pytań. 1. Dojdzie do karty jakaś walka Machineguns'ów ? 2. Kiedyś na twitterze chyba Dixie i Jarrett umieścili wpisy "Zgadnijcie kogo spotkałem/am, dowiecie się dziś i jutro" i wrzucili jakieś podpowiedzi w postaci obrazków, był jakiś samolot, plaża itp i tu pojawia się moje pytanie... kogo spotkali ? 3. O chuj chodzi z tym rankingiem na ich stronie ? | |
| | | <<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 6:53 pm | |
| Byker, taka walka była na TNA Genesis w styczniu br. Angle przegrał właśnie wtedy z AJ Stylesem. Osobiście walke polecam bo zajebista, a my (Ja i RVG) oglądaliśmy akurat Genesis na żywo | |
| | | Nicky Ocean
Liczba postów : 93 Join date : 23/10/2008 Age : 29
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 7:12 pm | |
| Walka na Genesis miała stypulację Last Chance, co oznacza, że Angle w wypadku przegranej nie mógł walczyć już o pas dopóki Styles będzie mistrzem. Z resztą i po 4 dniach Angle dostał kolejnego shota i przegrał ze Stylesem (to był ten motyw z montreal screwjobem). Mateuszek, dlaczego Williams jest drewniany w ringu? Słyszałem o nim wiele dobrego zanim trafił do TNA, co prawda za czasów Inwazji sprawiał przeciętne wrażenie, ale już z Kazem na Sacrifice wykręcił świetny pojedynek. Williams jest jeszcze bardziej techniczną wersją Wolfe'a (to nie "latająca małpka", żeby walczyć efektownie ), ale drewnem nazwać go nie nazwałbym. | |
| | | <<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 7:35 pm | |
| Nicky na moje oko Douglas jest drewnem bo nie zrobi dobrych walk, a przecież ma z kim... Brian Kendrick, Shannon Moore... (no ta z Kazarianem na Sacrifice jeszcze nawet dobra). Dla mnie już nie jest on taki barwny w dywizji X. Walka na Genesis miała stypulację Last Chance, co oznacza, że Angle w wypadku przegranej nie mógł walczyć już o pas dopóki Styles będzie mistrzem w 2010 roku - dla ścisłości | |
| | | Nicky Ocean
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 7:45 pm | |
| Problem leży w tym, że Doug zrobi dobrą walkę, ale nie taką jakiej oczekują fani. To, że Williams broni X Division Title sprawia, że ludzie oczekują efektownej walki, a Doug jest raczej mistrzem kulanki po glebie. To coś jak Johnny Saint (jeżeli go znasz to może wiesz o czym mówię), którego walk nie trawię (na King Of Trios 09 nie przypominam sobie ani jednego jego rzutu czy slama oprócz snapmare'a), ale zdaję sobie sprawę, że Saint ma taki styl i wiem, że jego walki są w swoich kategoriach po prostu dobre. Z tego co pamiętam walki Williamsa z ROH są przez niektórych uznawane za czołówkę w historii całej federacji. A siła jego storyline'u rzeczywiście spada, bo z założenia Doug powinien być tymczasowym mistrzem, który po dłuższym feudzie powinien zostać pokonany przez wrestlera utożsamianego z "prawdziwą" Dywizją X, mam nadzieję, że tym kimś będzie Lethal, może wreszcie pas X zostanie podpromowany dzięki osobie mistrza (chociaż za Douga pas X Division znacząco podniósł swoją renomę) | |
| | | <<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 9:17 pm | |
| Nie kojarze Sainta Oglądam tylko TNA i niekiedy Worst Wrestling Ever . Dobrą walkę również można poznać po reakcji publiczności, a publika w walkach Douga ożywia się tylko przy jego finisherze . Ale co do reszty się zgadzam. Douglas powinien być tymczasowym mistrzem. Lethal mógłby pociągnąć naprzód obecny stan dywizji X. | |
| | | CPT
Liczba postów : 544 Join date : 28/03/2009 Age : 28
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 9:43 pm | |
| Nie doceniacie submissionowego wrestlingu | |
| | | Nicky Ocean
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) Czw Sie 26, 2010 9:50 pm | |
| Co ty, ja na walkach McGuinnessa w ROH szalałem na widok kolejnego oryginalnego chwytu Nigela, a na ankle lockach Kurta krzyczę This Is Awesome | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kącik total Nonstop Action ;) | |
| |
| | | | Kącik total Nonstop Action ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |