Wy troche przesadzacie i to na 100% dlatego że to Matthew.Na przykład(podaje tylko 1 przykład który przyszedł mi do głowy)Michu wrzucił fote przyjaciółek i ta fota dalej jest.
Banan
Liczba postów : 367 Join date : 14/03/2009 Age : 31 Skąd : Mroooo
A w pierwszej zapodajnii bylo cus takie ze nie tylko swoje zdjecia, ale tez muze i filmiki, ktore nie musza byc z wami. A fota Matthewa to joke na jego kumplu. Do starej zapodajnii dawalem foty klasowe, dawalem foty skutera i sapow nie bylo wiec nie wiem o co wam chodzi. A swoje zwykle zdjecia to se mozna na nk wstawiac. A tutaj to ma byc fajnie i smiesznie chlopaki.
HUbysz92
Liczba postów : 150 Join date : 12/06/2009 Age : 32 Skąd : Górki
Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Czw Gru 24, 2009 12:11 am
Nie chce mi się szukać kabla to telefonu, ale jak znajdę to wrzucę moją pracę..
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Czw Gru 24, 2009 3:12 am
Z tego co pamiętam to foty o których mówicie Mr. Destrucion lub Banan były kimś z PPWF. Matthew dał fotę jakiegoś kumpla którego nikt nie zna, no i po huj mi gość w bokserkach? Ja nie wiem, może was podniecają goście w bokserkach, ja wolę baby w stringach
Zresztą powiedzcie mi szczerze, po co jest ten temat? Ja uważam, że wrzucając swoje rzeczy tworzymy między sobą lepszy kontakt itp. A fotki kumpli, nawet jeśli śmieszne? Ok, można się pośmiać, ale to nie jest temat do tego.
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
Ja nie rozumiem kumpla twoje taty jeżeli jest kibicem Arki.Zawsze kiedy wchodzi do łazienki to widzi koszulke najbardziej zajebistego klubu na świecie a jest kibicem najdenniejszego.Napisałem że mi sie serce raduje bo mało jest w Gdańsku takich ultrasów którzy mają wszystko Lechijskie(mój tata się do takich nie zalicza ), a jeżeli miał już coś takiego zrobic to powinien zrobic kibel Lechii żeby mógł mówic sram na ten klub.
Lechia i tak jest lepsza bo: Po 1-jest wyżej w tabeli od Arki Po 2-ostatnio to ona wygrywa derby Po 3-bo ma sojusz z najlepszym klubem w Polsce czyli z Wisłą Po 4-w głosowaniu na najlepszego piłkarza pomorza nasi piłkarze zajęli 2 pierwsze miejsca Po 5-Arka utrzymała się w ekstraklasie tylko dlatego że nie rozegrano baraży a na 90% by przegrali
helmans
Liczba postów : 371 Join date : 24/06/2009 Age : 30 Skąd : Kapturów,California
Korona kielce….. Jedno teraz w głowie mam w tej chwili, ważniejsza liczba gości niż na boisku dokładny wynik, ważne dla mnie by było do przodu cel to mistrzostwo ziomuś nie bez powodu mówi się graj do końca, na boisku ciągle żyj do końca , na trybunach Koroneczko jedziesz z pionkiem, by potem ziomek z ziomkiem mógł wypić za was zdrowie a potem pojechać na Polski drugi koniec. Zawsze z wami prawdziwi fani, huj z piknikami z psami, działaczami najwierniejsi z wiernych, to my fanatycy, w żółto-czerwonych barwach chłopaki z ulicy, fanatycy z nad Silnicy, w tym drzemie siła, miłość honor duma na zjednoczyła, to Korona to my jej kibice… MKS
Tyle mam do powiedzenia
Mr.Destruction
Liczba postów : 326 Join date : 28/08/2009 Age : 26 Skąd : Gdańsk