Mateuszek w weekend porobimy foto na snowboardzie. Trza cos zapodac.
piszesz to, bo nie umiesz obsługiwać systemu PW naszego forum/nie ogarniasz GG czy po prostu chcesz się pochwalić?
= kolejna kłótnia. Banan nie musi pisać pw, na gg czy gdzie kolwiek bo ma do Mateuszka z pare metrów . Napisał i chuj niech będzie w konicu i tak to "luźne rozmowy"
Banan
Liczba postów : 367 Join date : 14/03/2009 Age : 31 Skąd : Mroooo
O co ty się znowu plujesz? Ja po prostu zapytałem, czemu spamujesz i już zostałem obrzucony mięchem... Poza tym, czy ktoś inny zawiadamia w zapodajni, że da nowe foty?
Banan
Liczba postów : 367 Join date : 14/03/2009 Age : 31 Skąd : Mroooo
Dobra kurwa Czas na zapodanie filmiku, który jakoś specjalnie mi nie wyszedł, i jakoś super pomysłu na niego nie miałem. Zobaczyłem jakąś wielką górę śniegu, to skoczyłem z bunkru najpierw cała góra się zapadła, potem o coś zahaczyłem, przewróciłem się, i zjechałem
CPT
Liczba postów : 544 Join date : 28/03/2009 Age : 28
@ Mateuszek, nie, jeszcze nie jarałem, ale mam ogólnie z tym styczności, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie...
@Mały.
Nie, nie miał być śmieszny. Zrobiłem tak, od co, żeby był Nie miałem pomysłu, nic nie zaplanowałem. Takie byle co. Nie robie z tego żadnego wydarzenia... Taki filmik na ostatnią sekundę i tyle. ;]
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
to po co w ogóle dodawałeś? równie dobrze ja bym mógł pokazać np. serię 20 zwycięstw CPT na TWG, którą niedawno miałem, ale ani to fajne, ani przydatne... ty chcesz po prostu zacynić, że sie nie boisz skoczyć z 2 metrów w śnieg... Swoją drogą, lepiej tak, niż wciągać tabakę, czy pić spirol
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
Ten filmik można by nominować do nagrody Darwina na forum PPWF, więc Matthew lepiej nie pyskuj do ludzi, którzy mają dosyć sporo racji. Wstawiłeś zjebany filmik, którym zapewne się podniecałeś z kolegami, ludzie Ci wytknęli jaki jest a teraz wkręcasz że jest zjebany. Zbyt dużo tu sprzeczności bym mógł myśleć inaczej i chyba nie jestem sam w takim toku myślenia Mało kto wrzuca zjebane filmiki na YT a potem pokazuje je ludziom...
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia