Polish Professional Wrestling Federation - polska federacja The Wrestling Game
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pierwsza i jedyna nieoficjalna polska federacja The Wrestling Game.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Zapodajniaaaaa :P

Go down 
+19
MinioPL
Rafik
paN Seph
RVG Phentom
Kojak
TeH GamE
szympek90
TheBigWowo
<>
thepolishkiller
Banan
` ExiT .^
Mr.Destruction
ziomroki
CPT
HUbysz92
maly619
michu619
helmans
23 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next
AutorWiadomość
Banan

Banan

Liczba postów : 367

Zapodajniaaaaa :P - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 17, 2009 9:58 pm

Mateuszek w weekend porobimy foto na snowboardzie. Trza cos zapodac.
Powrót do góry Go down
CPT

CPT

Liczba postów : 544

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 17, 2009 10:16 pm

Banan napisał:

piszesz to, bo nie umiesz obsługiwać systemu PW naszego forum/nie ogarniasz GG czy po prostu chcesz się pochwalić? Razz
Powrót do góry Go down
TheBigWowo

Liczba postów : 110

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 17, 2009 10:39 pm

CPT napisał:
Banan napisał:

piszesz to, bo nie umiesz obsługiwać systemu PW naszego forum/nie ogarniasz GG czy po prostu chcesz się pochwalić? Razz

= kolejna kłótnia.
Banan nie musi pisać pw, na gg czy gdzie kolwiek bo ma do Mateuszka z pare metrów Razz.
Napisał i chuj niech będzie w konicu i tak to "luźne rozmowy"
Powrót do góry Go down
Banan

Banan

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 17, 2009 11:15 pm

Pisze to bo chce zawiadomic ze beda nowe foty a ja nie moge jezdzic na snowboardzie. Zgasilo Mr.Cwaniak?
Powrót do góry Go down
CPT

CPT

Liczba postów : 544

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 17, 2009 11:43 pm

O co ty się znowu plujesz? Ja po prostu zapytałem, czemu spamujesz i już zostałem obrzucony mięchem... Poza tym, czy ktoś inny zawiadamia w zapodajni, że da nowe foty? Razz
Powrót do góry Go down
Banan

Banan

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 17, 2009 11:55 pm

Jakbys kurwa nie zauwazyl ja nie zaczalem. A wykaz Twojego spamu tez poszukam Very Happy.
Powrót do góry Go down
helmans

helmans

Liczba postów : 371

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimePią Gru 18, 2009 12:17 am

CPT nie kozacz bo ktoś coś odpowie, a ty zaraz, że zostałeś mięsem obrzucony.

@Banan
Banan spokojnie...
Powrót do góry Go down
maly619
Admin
Admin
maly619

Liczba postów : 1982

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimePią Gru 18, 2009 1:32 am

Wszyscy siedzcie cicho Razz

A co do osób chwalących się, że dadzą fote, to Matthew już tak zrobił i chyba nawet dwa razy Razz Więc CPT czepianie się Banana nie słuszne Razz

No i od spraw spamu i off topu są admini Razz
Powrót do góry Go down
` ExiT .^

` ExiT .^

Liczba postów : 1052

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimePią Gru 18, 2009 4:00 pm

No to teraz 3 raz, ty noobie Razz

Mam dziś 2 new foty, + filmik. Tylko problem w tym że nie mam komy i wszystko nagrywają koleżanki/ziomy... Zagadam z nimi, i niedługo je wstawię. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.Mr.Matthew.to.mistrz.pl/
` ExiT .^

` ExiT .^

Liczba postów : 1052

PisanieTemat: Re: Zapodajniaaaaa :P   Zapodajniaaaaa :P - Page 3 I_icon_minitimePią Gru 18, 2009 6:30 pm

Dobra kurwa Razz Czas na zapodanie filmiku, który jakoś specjalnie mi nie wyszedł, i jakoś super pomysłu na niego nie miałem. Zobaczyłem jakąś wielką górę śniegu, to skoczyłem z bunkru Razz najpierw cała góra się zapadła, potem o coś zahaczyłem, przewróciłem się, i zjechałem Razz