| Zapodajniaaaaa :P | |
|
+19MinioPL Rafik paN Seph RVG Phentom Kojak TeH GamE szympek90 TheBigWowo <> thepolishkiller Banan ` ExiT .^ Mr.Destruction ziomroki CPT HUbysz92 maly619 michu619 helmans 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 5:53 pm | |
| Gdybyś na prawdę miał wyjebane to byś nie napisał nic. Nie wiem co miał znaczyć ten dopisek, ale nie jest to zbyt odpowiednia reakcja, aż bije z tego obraza majestatu i chęć "pokazania siły". Nie wiem czy o to chodzi, ale skoro po usłyszeniu opinii wielu osób, które krytykują coś co robisz (nie oszukujmy się - w większości robią to słusznie) jest reakcja "destrukcyjna" to nie jest to chyba zdrowy odruch.
Jeśli na prawdę nic nie chciałeś pisać to po co post, po co to zdanie że masz wyjebane? Może się obrazisz, nie wiem, ale było to po prostu żałosne. Jak ktoś ma na coś wyjebane to nic z tym nie robi. Temat jest identyczny, argumentowanie że to nie to samo jest dobre tylko z jednej strony - tak, to nie to samo, bo teraz kilka osób się obraziło i nie chce go kontynuować. To jedyna różnica. Ale czy o to chodzi? Nie sądzę.
P.S. Jeszcze dopiszę, że nie uważam nikogo z was za głupków, ale skoro zdecydowałeś się pić w młodym wieku, co teraz, o zgrozo, robi się normą to musisz być przygotowany na krytykę. Jeśli wkurzasz/obrażasz się z powodu krytyki (bo jeśli chodziło o samo usunięcie tematu to w sumie nie mam słów) to nie dorosłeś jeszcze do picia. | |
|
| |
helmans
Liczba postów : 371 Join date : 24/06/2009 Age : 30 Skąd : Kapturów,California
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 6:18 pm | |
| Killer, musisz poruszać tutaj temat alkoholu??Co ma jedno do drugiego??I jaka krytyka kurwa??Tak szczerze, to czasami jak ja czytam Wasze posty to myślę, że gubicie się sami..Bo np.to w ogóle nie było tu potrzebne... | |
|
| |
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 6:26 pm | |
| - Banan napisał:
- dżamalsko. A co do zapodajnii to mam wyjebane, była dobra zapodajnia a teraz to chuja.
@ Helmans, Ten post też | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 6:33 pm | |
| Piszę bo raczej nie usunięcie tematu jest powodem fochów, a jeśli jest to nie wiedziałbym czy się śmiać czy płakać. Poruszam ten temat bo to on był poruszany w dawnej zapodajni i tam był krytykowany przez innych, a skoro tego nie widziałeś no to nie mamy o czym rozmawiać. I nikt się nie gubi, możesz mi uwierzyć. Jedno do drugiego ma bardzo dużo, a jeśli tego nie widzisz/nie rozumiesz to już nie moja wina. | |
|
| |
helmans
Liczba postów : 371 Join date : 24/06/2009 Age : 30 Skąd : Kapturów,California
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 6:36 pm | |
| @Matthew Muszę się z Tobą zgodzić...
@Killer No bardzo dużo..... | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
Liczba postów : 777 Join date : 13/12/2008 Age : 30 Skąd : Mroczków, California
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 6:40 pm | |
| - maly619 napisał:
- 1. Gdy dałem bana np. Helmansowi rzucał się na mnie, więc nie mów, że to by pomogło. Zresztą nie chciałem dawać banów za kłótnie, bo najważniejsze w PPWF są gali i każdy z was na jakiejś występuje.
2. Co jest innego w tej zapodajni? Czy gdyby istniała dalej stara zapodajnia, a bylibyśmy na tym samym etapie co teraz (czyli po konfliktach, gdy część jest obrażona), to byłaby tam większa aktywność? Wątpię. 1.Maly gdybyś dawał bany z umiarem i za konkretne czyny. Tak prawda najważniejsze są gale i każdy na jakiejś występuje. A czy ocenia?? 2.Maly troche dużo. Np. też bym teraz sobię chętnie cośzapodał a nie mam co juz. Bo to co wrzuciłem już tego nie odnajde niestety. | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 6:49 pm | |
| Akurat przy drugim punkcie to nie jest żadna różnica, bo to że usunąłeś albo wrzuciłeś gdzieś gdzie nie masz konta czy coś to raczej nie wina nowego tematu. | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 7:00 pm | |
| Nie chodziło mi o to. Chodzi mi o to że gdyby Old Zapo... istniala fota była by nadal w temacie ;p | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 7:06 pm | |
| A czy problemem jest to wrzucić raz jeszcze? Bo jeśli nie to nie rozumiem różnicy. | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 7:09 pm | |
| Właśnie w tym problem że ja już tego na kompie nie mam ... | |
|
| |
CPT
Liczba postów : 544 Join date : 28/03/2009 Age : 28
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 8:07 pm | |
| To nie jest nasza wina, że to usunąłeś... | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 8:34 pm | |
| OMG... Wrzuciłem i usunąłem. Skąd miałem wiedzieć że będzie nowa zapodajnia a tamta pojdzie w pizdu!! | |
|
| |
CPT
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 8:40 pm | |
| masz taki mały dysk, że nawet zdjęć na nim nie zmieścisz To to nawet ja mam fotki sprzed paru lat na moim biednym dwudziestogigowym twardzielu | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 8:47 pm | |
| Dysk 500GB Ale większość z tego co było z zapodajnii nie było ode mnie i tylko niektóre zmniejszyłem i dałem | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 9:02 pm | |
| I po chuj wywalasz cokolwiek jak masz taki Dysk? Ja mam 320GB i nic nie wywalam, żadnych instalek, nic... Zawsze moze mi sie to przydac, a pozatym - w końcu dysk 320 GB... Teraz zapodam 2 ss'y Tytuł: Pierwszy dzień w rFactor bez wspomagaczy, tzn. Kontroli Trakcji Rysy na torze mówią same za siebie | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Wto Gru 15, 2009 9:22 pm | |
| Hah. Matthew jezdzi w teamie 'dziewica' xDD | |
|
| |
Banan
Liczba postów : 367 Join date : 14/03/2009 Age : 31 Skąd : Mroooo
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Sro Gru 16, 2009 12:02 am | |
| Ludzie drodzy. Teraz sluchajcie (dla kilku z Was ten post tez bd niepotrzebny ale luz), tlumacze to po raz milionowy chcialem rozkrecic forum, forum tego nie chcialo. Jak Kuba Bogu tak Bog Kubanczykom. Nie bede na sile nic robil. Dlatego dla jednych to focha a dla mnie poprostu olanie czegos. Mowta se co chceta wasza sprawa.
@Matthew jak znajde czas to poszukam wszystkie Twoje nie potrzebne posty a z 200 to ich znajde luzem.
Co do alkoholu niestety ja jestem gowniarzem i pije. Was nie namawiam, wiec nie wiem o chuj chodzi. | |
|
| |
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Sro Gru 16, 2009 12:34 am | |
| Ja powiem tyle, olewam ten temat, jak będę miał coś do wrzucenia to to wrzucę. Wasza sprawa jak odbieracie Zapodajnie teraz. Zresztą po co wam stare foty? Widziałem fotki raz i chyba mi wystarczy. Nie muszę przeglądać tematu, bo jakoś mnie to nie kręci, żeby oglądać jak ktoś wygląda.
Temat rozkęcił forum... ok zgadzam się, ale nie rozumiem tego, czemu nie można kontynuować tego tematu dalej? Ja mówię, jak coś będę mieć ciekawego, to chętnie dam. I wali mnie to, czy to zapodajnia stara czy nie. | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Sro Gru 16, 2009 4:38 pm | |
| @ Mateuszek. Nie jeżdżę w byłym Manor GP Teraz Manor GP = Virgin Racing. Więc obecnie Brawn GP nie ma nic wspólnego z Virgin. Pozatym to tylko sponsor, a nie team @ Topic. Mialem zajebisty pomysl, i dam niedługo new foty. tylko robily je koleżanki (; **) i jak będą na GG to mi owe foty wysla, wtedy je wrzuce. | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Sro Gru 16, 2009 5:01 pm | |
| Jeździj sobie nawet w Stolec GP Szerokich słupów | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Sro Gru 16, 2009 5:03 pm | |
| Spoko. Założę swój zespół - PPWF GP Wiesz, jeżdżę (na razie Dopóki mnie nie wyjebią ) w jednej z lepszej lig w polsce i strasznie trudno mi ogarnąć jazdę bez wspomagaczy... Ale idzie mi coraz lepiej, chociaż i tak czasy lekko mówiąc bardzo słabe. | |
|
| |
HUbysz92
Liczba postów : 150 Join date : 12/06/2009 Age : 32 Skąd : Górki
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Sro Gru 16, 2009 8:34 pm | |
| Deote-nie wiemPostanowiłem zapodać coś i jebią mnie wasze kłótnie Track znajomej | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Czw Gru 17, 2009 3:42 pm | |
| Zajebisty refren, z nuty eminema bodaj. Co do nuty, powiem tak. Trochę jej głos mi nie przepadł do gustu, ale sama nuta bardzo fajna, teksty dobre, chociaż trochę słabo z Flowem... U mnie jest to samo. Robię dobre teksty, ale muszę troche nad flowem popracować, bo reszta według mnie Ok. Także brawo dla znajomej, od takiego czegoś się zaczyna... Jak masz, to zapodaj inne. | |
|
| |
CPT
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Czw Gru 17, 2009 6:53 pm | |
| Sprostowanie - refren jest z piosenki Eminema - Sing For The Moment, ale z kolei on wziął go(zresztą solo na gitarce później też) od zespołu Aerosmith z piosenki Dream On, z resztą w której to wszystko brzmiało lepiej Tekst znośny, ale refren po angielsku nie pasował do całości, a nawet przetłumaczony nie trzyma się sensu - za to duży minus | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Czw Gru 17, 2009 8:31 pm | |
| AeroSmith - Dream On - dla oldskooli zajebista nuta. Z Eminemem też jest wyjebista | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P | |
| |
|
| |
| Zapodajniaaaaa :P | |
|