| SummerSlam 2009 | |
|
+7thepolishkiller Banan maly619 RVG Phentom <> ziomroki ` ExiT .^ 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Wto Sie 18, 2009 11:42 am | |
| Wieem:P Kiedys moze to poprawie Bez offtopu | |
|
| |
CPT
Liczba postów : 544 Join date : 28/03/2009 Age : 28
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Wto Sie 18, 2009 5:45 pm | |
| Tag Team Match D-Generation X vs. The Legacy Chcę żeby wygrali: DX Wygrają: DX Powrót to powrót
One Fall Match The Great Khali vs Kane Chce żeby wygrał: Kane Wygra: Khali Będzie DQ jak Kane walnie Kaliemu z krzesła w ryjca i sędzia to zauważy... Porażka... | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
Liczba postów : 777 Join date : 13/12/2008 Age : 30 Skąd : Mroczków, California
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Wto Sie 18, 2009 9:36 pm | |
| Jak zwykle nudny feud z Khalim...Moze wymyślą co ciekawego..(kto wie? ) Ale myśle ze będzie jak na WM23 że Khali znow wygra.Choć liczę na cos fajnego. P.S dobrze chociaż że Kane sie niemarnuje xD Kto chce aby wygrał:Kane Kto wygra Anty-Wrestler Khali | |
|
| |
helmans
Liczba postów : 371 Join date : 24/06/2009 Age : 30 Skąd : Kapturów,California
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sro Sie 19, 2009 12:24 am | |
| WWE Championship : Randy (c) Orton vs. John Cena
Moim zdaniem wygra Cena.Jak dla mnie czas panowania Ortona na tym stanowisku dobiegł końca.Nudny się zrobił.Przyda się zmiana. TLC Match for the World Heavyweight Championship Jeff Hardy (c) vs. CM PunkJestem za Punkiem.Hardy coś ostatnio jakby usypiał.I strasznie mnie wkurwia.Jeszcze nie podpisał kontraktu z SD.Także jemu odpoczynek się należy. WWE Unified Tag Team Championship Chris Jericho (c) & Big Show (c) vs. Cryme TymeY2J i Big Show przyznam...Hmmmmm.ta dwójka zaskoczyła mnie na NoC.Pozytywnie rzecz biorąc.A Crime Tyme są jacyś pechowi.Lubię ich ale jak dla mnie za łatwo się da ich (za przeproszeniem) w huja zrobić. Mój typ to Jericho i Big Show (ale nie wygrają [raczej] czystą walką).. Singles Match for the Intercontinental Championship Rey Mysterio (c) vs. Dolph ZigglerJestem za Mysterio.Jest zajebisty.Ziggler co prawda pokazał nam już nie raz nie dwa dobry wrestling, ale jeszcze trochę musi powalczyć.Jest dobry ale Rey za sprytny. Tyle ode mnie.. | |
|
| |
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sro Sie 19, 2009 2:20 am | |
| Orton vs Cena: Na ostatniej gali chciałem wygranej Ceny, a teraz nie wiedzieć czemu chcę wygranej Ortona. Może to przez to, że Legacy prowadzi teraz feud z DX i licze na to, że Orton stanie się prawdziwym heelem, a nie ciotą. Mimo wszystko wydaje mi się, że wygra Cena. Druga najważniejsza gala w WWE, mocno promowana. Idealne do wygranej Ceny CM Punk vs Jeff: Z jednej strony chciałbym wygranej CM Punka i to w dobry, brutalny sposób przez co marki znienawidziłyby go w pełni Z drugiej jednak Jeff ma pas bardzo krótko, a powoli stają się męczące te ciągłe zmiany mistrzów. Wydaje się jednak, że wynik bedzie zależeć od tego czy Jeff podpisał kontrakt, czy nie. No i prawie zapomniałem o Mattcie. Możliwe, że pojawi się w walce pomóc bratu. Chyba, że ostatnie dni to tylko podpucha i przez niego Jeff przegra. Nie wątpliwie dużo możliwości i jestem ciekaw co się stanie (a jest jeszcze Morrison i Hart Dynasty ) DX vs Legacy: Nie ma wątpliwości, że wygra DX. Mam tylko nadzieję, że tak jak na RAW Legacy będzie walczyć jak równy z równym i chłopaki pokarzą w końcu coś porządnego. Big Show i Y2J vs Crime Tyme: Mam nadzieję, że WWE nie będzie głupie i nie da pasów CT. Niech się cieszą tym, że mogą se powalczyć na PPV i spadają Big Show i Y2J musza jeszcze potrzymać pasy i zbutać parę osób rzeby udowodnić swą dominację Rey vs Ziggler: Jako, że były plotki, że Rey miał już ostatnio przegrać, to myślę, że teraz nie ma wątpliwości i wygra Dolph. Mam jednak co do niego mieszane uczucia. Na pewno jest fajny, ma Marię , jednak jak dla mnie jego push idzie trochę za szybko. Pas Interkontynentalny po feudzie Rey vs Y2J został tak mocno pod promowany, że Dolph naprawdę wchodzi już w upper mid card. Uważam, że trochę za szybko i powinien przejść jeszcze jakiś pomniejszy feud. Ogólnie zwycięzca tej walki jest mi obojętny. Liczę tylko na to, że walka zaprezentuje lepszy poziom niż na ostatnim PPV, bo tam trochę się zawiodłem. Kane vs Khali: Znowu drewna? No nie! Czemu nie ma chociaż jakiejś fajnej stypulacji!?! Nie wiem czy wytrzymam przy oglądaniu tego (chyba, że mnie panowie zaskoczą w co wątpię). Mimo iż wolę Kane'a, to liczę na wygraną Khaliego, bo tylko to może skończyć ten feud MVP vs Swagger: Bardzo lubię Swaggera i chciałbym jego wygranej, jednak MVP to face i raczej musi wygrać Trochę ubolewam nad tym, że Swagger nie jest bookowany do walki o pas US, bo to już najwyższy czas, aby go zdobyć, a potem już tylko Main Eventy | |
|
| |
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Czw Sie 20, 2009 5:10 pm | |
| O nie mały, you sux! Kane i drewno?! Jebnij się w łeb | |
|
| |
maly619 Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sob Sie 22, 2009 2:50 pm | |
| Ja wiem, że wszysxy kochają Kane'a. ubolewają, że nie ma pushu i chcą powrotu jego maski, ale ostatnio gdy widziałem Kane'a to był drewniany jak huj. Nie wiem jak jest teraz, ale nie wierzę, żeby było lepiej zwłaszcza, że walczy z Khalim, a z niego za dużo nie wyciągnie. A gala już jutro, więc się spytam: Kto ogląda live? Ja na 100% | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sob Sie 22, 2009 3:03 pm | |
| Ja nie oglądam live, jak zwykle. Nie ubolewam nad maską ale nad pushem i owszem. | |
|
| |
<<MR. MATEUSZEK>>
Liczba postów : 777 Join date : 13/12/2008 Age : 30 Skąd : Mroczków, California
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sob Sie 22, 2009 3:51 pm | |
| Maly ja również oglądam live! | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sob Sie 22, 2009 4:06 pm | |
| A ja właśnie wolę Kejna w masce i chuj Teraz robią z niego ciote... Teraz to go zbytnio nie lubie Live nie oglądam. Pospie kilka godzin i o ok. 12 mam gale na plytce, w Dobrej jakości. | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Sob Sie 22, 2009 6:00 pm | |
| Matthew dla Ciebie jak raz ktoś się wycofa z walki to już jest ciotą, weź trochę opanuj swoje poglądy bo nie rozróżniasz pewnych rzeczy. | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:26 am | |
| Ok, pełna karta już jest, więc teraz czas na mnie WWE Championship Randy Orton (c) vs. John Cena Chcę żeby wygrał : Cena Wygra : Orton Orton jako WWE Champion już stał się nudny... Chciałbym jakiejś odmiany, zwisa mi już kto będzie WWE Champem, byle nie Orton... TLC Match for the World Heavyweight Championship Jeff Hardy (c) vs. CM Punk Chcę żeby wygrał : Jeff Wygra: Punk Nie lubie zbytnio Punka Wole Jeffa. Pedał, Pedalem, ale Gimmick to już sprawa WWE... Według mnie Jeff lepiej walczy od Punka, chociaż oby dwaj i tak ssą przy Morrisonie WWE Unified Tag Team Championship Chris Jericho (c) & Big Show (c) vs. Cryme Tyme Chcę żeby wygrali : CT Wygrają : Y2J & Big Show Nie wiem dlaczego Lubie bardziej CT. W ringu słabi, ale Gimmick zarąbisty. Wygrają Show i Chris, bo za krótko by trzymali pasy... Ogólnie wkurwia mnie ich Theme Singles Match for the Intercontinental Championship Rey Mysterio (c) vs. Dolph Ziggler Chcę żeby wygrał : Ziggler Wygra : Ziggler Ziggler jest w chuj lepszy od Mysteria... Zasługuje na pas, bardziej od Rey'a... Dolph już kilka razy z Rey'em przegrywał, tym razem wygra. Tag Team Match D-Generation X vs. The Legacy Chcę żeby wygrało : DX Wygra : Are You Ready?! Reaktywacja i od razu przegrana? Takie rzeczy tylko w Erze... I tak w chuj się cieszę, ze wróciło DX, bo znowu zaczynam ogladac WWE One Fall Match MVP vs. Jack Swagger Chcę żeby wygrał : MVP Wygra: MVP Wygra MVP, i koniec feudu z Swaggerem, który jest lepszy od niego w ringu... Ja i tak oby dwóch baardzo lubię, z lekka przewagą Montela ;D Singles Match for the ECW Championship Christian(c) vs. William Regal Chcę żeby wygrał : Christian Wygra : Christian Myślę, ze Christian jeszcze troche pas potrzyma... A Regala i tak nie nawidzę xD EDIT: Khali vs Kane.. Nawet nie wspominam. Dwa drewna, których nie lubię, i chuj Niech wygra Kane | |
|
| |
maly619 Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:31 am | |
| Ziggler lepszy od Mysteria? LOOOOOOL!!!!!!!!!!!!! Może i Ziggler jest dobry, ale bez przesady. Brakuje mu jeszcze dużo doświadczenia. Nie zmienia to jednak faktu, że wygra tą walkę, ale na pewno nie powiedziałbym, że w ringu walczy lepiej od Mysteria. | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:43 am | |
| Doświadczenie nadrabia umiejętnościami i jest lepszy od Reya | |
|
| |
maly619 Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:44 am | |
| Pojebany jesteś | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:45 am | |
| No włacha . ! Więc przeproś mnie teraz ! xDD EDIT: To do małego jak cóś Killera też!! xDD EDIT2: Bo jak nie, to spotykamy się z grodzkim. xD | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:47 am | |
| Nie jestem Może jeszcze nie wszystko robi tak jak trzeba ale w ringu wygląda 10x lepiej od Reya i szczerze to lekko mi zwisa czy to wina doświadczenia czy umiejętności - lepiej się ogląda jego walki i tyle | |
|
| |
maly619 Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:48 am | |
| Ja tego nie czaje jak wy spoglądacie na zawodników.
Ulubieniec dzieci = hujowy wrestler Nie pushowany = zajebisty niedoceniany
Nie potraficie spoglądać na to wszystko obiektywnie? Np. taki Regal - może i go nie lubie, ale to nie zmiania faktu, że jest jednym z lepszych wrestlerów w WWE. | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:51 am | |
| Ja tak samo twierdze Williama nie nawidzę, ale w ringu jest bardzo dobry. I tak to nie zmienia zdania, że jest chujowy Morrisona ostatnio też dzieci bardzo lubią, a niedługo będzie w ME ... Tak mi sie wydaje Evana szmacą np. a też go dzieci bardzo lubią... Umagi tez nie lubialem, a w ringu był niezły. | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 11:55 am | |
| A mnie pierdoli czy on jest ulubieńcem dzieci, jest cipą i już Regal słaby nie jest ale wrestler niestety nie jest jak wino Finlay i JBL też kiedyś byli dobrzy w ringu (Finaly został totalnie zjebany jak zrobili z niego dużą wersję Hornswoggle'a, teraz tak jakby znów szykowali go pod brawlera ale nie wiem jak to wyjdzie) ale znów to samo - nie te lata. | |
|
| |
` ExiT .^
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 12:02 pm | |
| JBL przez ostatnie lata ssał Killer? Cipą? Chodzi ci o Rey'a rozumiem ? HHH był nawet kiedyś takim High Flyerem, a teraz? Już nie te lata... Batista tez za czasow Evolution Roxił, a teraz? Mówię, już nie te lata | |
|
| |
HUbysz92
Liczba postów : 150 Join date : 12/06/2009 Age : 32 Skąd : Górki
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 6:33 pm | |
| oni robia to co maja w scenariuszu... | |
|
| |
thepolishkiller Admin
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 9:36 pm | |
| Nie wiedziałem, dzięki za olśnienie. Co z tego że robią, nie znaczy to że nie możemy o tym dyskutować i wyrażać opinii. Batista nigdy nie był dobry a mówić "JBL przez ostatnie lata ssał" to se możesz skoro od roku wrestling oglądasz... A z Hunterem w HF to chyba Ci się przyśniło lekko albo nie wiesz co to jest HF. | |
|
| |
ziomroki
Liczba postów : 237 Join date : 25/10/2008 Age : 27 Skąd : Łowicz
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 10:41 pm | |
| Matthew dzisiaj sie naćpał W kościele z kolegami:D Gdzie moge summerslam live obejrzeć? | |
|
| |
helmans
Liczba postów : 371 Join date : 24/06/2009 Age : 30 Skąd : Kapturów,California
| Temat: Re: SummerSlam 2009 Nie Sie 23, 2009 10:45 pm | |
| Będziesz miał linka jak się zacznie gala.Chłopaki znajdą tak że się nie martw.Upomnij się tylko u kogos na gadu to będziesz miał.Ja ost.miałem od mateuszka. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: SummerSlam 2009 | |
| |
|
| |
| SummerSlam 2009 | |
|