Zapodajnia Rulz Więc wrzuce mój material filmowy dot. Wrestlingu Federacji Total Nonstop Action. Standardowo słaba jakość, ale licze że ktoś mądry się znajdzie, looknie i wypowie sie na temat filma ;D
2. Coś dla fanów Skateboardingu jakość tradycyjnie słaba bo Teh Game nagrywał. Jak na dłuuugą przerwę w jeździe to oczywiście wymiatam w takich sprawach. No i oczywiście w przyszłości będzie więcej takich filmików z mojej strony bo troche tricków jeszcze umiem, a tutaj nie pokazałem (Double Kickflip, Fakie Kickflip, Shov-It, troche trików na Switchu itp. )
Spis: fakie shov-it fakie ollie pivot half cab 360 shov-it czy fakie gazzelle chuj wie. kickflip heelflip kickflip ollie ollie indy grab (grab był słaby, ale był ) nollie shov-it boneless primo2primo i napisy końcowe
3.
I na koniec pare moich ostatnich prac w edytorze grafiki GIMPie Pare z tych prac zostały wykonane na zamówienie
Banan
Liczba postów : 367 Join date : 14/03/2009 Age : 31 Skąd : Mroooo
Co do Twojego skejtowego życia to pozdro i moglismy wrzucic jak zmije przeskakujesz . Gimp zajebiaszczy a tak poza tym to pozdro i 1 wrzesnia jestes u mnie w szkole jako jak sam mowisz "nowy nabytek"
CPT
Liczba postów : 544 Join date : 28/03/2009 Age : 28
Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Pią Lip 02, 2010 10:09 am
@Mateuszek - Diving Headbutt w jaja Teamu 3D to nie finisher
Even Flow mogłeś wziąć trochę lepsze
Abyss nie kończy Chokeslamem
Fajnie byłoby pododawać nazwy, bo coponiektóre to już nawet killer zna, ale niektórych nazw trzeba szukać na wiki bo albo są rzadko w tv, albo komentatorzy nie mówią nazw
No i tak ogólnie, to miały być najlepsze finishery, a dodałeś finishery prawie całego rosteru (zabrakło chyba tylko KO'sów, Kyioshiego, Shark Boya i chyba Suicide'a )
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Pią Lip 02, 2010 10:52 am
Widzę, że weszły tu prace graficzne, więc ja pokażę moje prace, które zrobiłem w czerwcu, a grafiką zajmuję się dwa miesiące. Tylko Layout jest taki, że nie widać czarnych ramek. Polecam otwierać z linka, a nie patrzeć na forum
(Kopiuj adres obrazka)
<<MR. MATEUSZEK>>
Liczba postów : 777 Join date : 13/12/2008 Age : 30 Skąd : Mroczków, California
Temat: Re: Zapodajniaaaaa :P Pią Lip 02, 2010 11:45 am
@CPT No i chuj- Do Headbutta i Chokeslama, zauważ że też dawałem jako-takie TM'y. Do Even Flow się zgadzam. A tak to z tych co Wymieniłeś, to oni są poza granicami mojego wzroku...Tzn. że są ostatnio mało widywani i mają słabą pozycje w rosterze.
@Matthew No, no Nice Shots Nigga xD Nie no, ale najlepsze z tych co podałeś Ex!t to: Zlatan, La Parka, i Carlos ;D
` ExiT .^
Mi najbardziej podobają się prace z Christianem [to chyba przez to, że jest jednym z moich ulubionych zawodników ], Ezekielem [iście zajebiście się prezentuje], Roberto Carlosem i La Parką. Natomiast nie podobają mi się prace ze Zlatanem i Iniestą, są po prostu brzydkie. Reszta prac jest całkiem niezła, jedynie u Franka napis ssie bo jest mało widoczny. Jak na dwa miesiące zabawy grafiką to całkiem nieźle ci idzie. Korzystasz z Photoshopa czy gimpa ? ;D
` ExiT .^