Na początek walka na placu zabaw. Zapowiada się ciekawie, więc przekonajmy się co z tego będzie. Ogólnie walka na placu zabaw była zbyt... chaotyczna. Nie potrafiłem sobie tego wszystkiego wyobrazić i ogólnie jakoś tak dziwnie było. Potem, gdy zaczęli zbliżać się do hali było o wiele lepiej. Walka była bardzo długa, nawet nierealnie długa
Znalazło się też w niej parę ciekawych pomysłów, jak np. to uderzenie drabiną. Ogólnie walka na plus, mimo iż ciężko było zrozumieć niektóre rzeczy na placu zabaw
Potem dwie moje walki... w sumie nie mam nic do powiedzenia na ich temat
Three Way Dance o pas Cruiser: Pisałeś mi na GG, że zgadłem twoje plany, więc mnie więcej wiem czego się mogę tu spodziewać, choć to bardziej w segmencie po walce, w jej trakcie raczej nie zobaczę niczego z tym związanego
Walka w huj długa
Nie podobała mi się jednak jakoś super, ale to dlatego, że walczyli w niej technicy, a nie lubie tej klasy
No i za dużo Near Falli
Ja tam wolę więcej akcji i parę Pinów
Słowa wyżej pisałem ok 20 strony, bo myślałem, że to już będzie koniec, ale jednak nie
Czekało mnie jeszcze w huj akcji i Near Falli ;P Może to głupie co powiem ale walka trwała za długo
Osobiście już czekałem, aż któryś zaliczy pin, a tu zawsze huj
Wynik? No cóż, jestem zawiedziony, bo przewidywalny
Po cichu liczyłem, że Capoerista mimo wszystko przegra i nas zaskoczysz
A co do Berimbau, to znów się huja dowiedzieliśmy
Kurde, a myślałem, że będzie fajnie
Następnie zaczyna się walka... właśnie jaka? Wiem, że o pas NAR, ale nic konkretnego. Niestety CPT, ale często ci się to zdarza, a wystarczyłoby napisać kilka słów komentatorów.
Niestety ta walka nie podobała mi się aż tak. Wydawało mi się, że była pisana na szybko, a dodatkowo końcówka była taka nijaka. Średnia walka.
Main Event RoD i całej gali: Punjabi Prison Match! Super pomyśl! Mam nadzieję, że walka będzie równie dobra co pomysł na nią
Walka fajna, chociaż też nie zarąbista
Nie wiem czemu, ale chyba mam dziś hujowy humor, bo wszystkie walki wydają mi się średniawe i coś mi w nich brakuje
Co do wyniku, to sam nie wiem. Ogólnie wynik był mi raczej obojętny, bo obaj zasługują na pas i każdy byłby z nim dobry