Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
Temat: Re: Money in the Bank PPV Sro Lip 21, 2010 12:16 pm
O których mówi Raven, bla, bla, bla, bla... Pierdolić schematy! Nie każdy musi mieć swoje cztery podstawowe TM'y, a ich brak nic nie oznacza. Też się uczepiłeś Ceny, jak wszyscy obrońcy TNA (co nie znaczy, że mówię tak o Tobie). Powtarzacie się, w każdym zdaniu jest to samo. Może i Cena nie jest w ringu mistrzem, ale przecież ma swoje podstawowe 4 TM'y wiec jest już chyba zajebisty, nie? Tak wnioskuję. Zaniżane poziomu Ceny w wypowiedziach ludzi był podwaliną to obecnego mówienia o mega elo zajebistych walkach w TNA. Zobacz sobie kurwa na walki roku, na ich nominacje, na listy walk ***+ i nie pierdol, że nie obchodzi Cię opinia grona ludzi, którzy przez 3/4 życia zajmują się wrestlingiem, bo tak pewnie większość osób by zrobiła. Walki w TNA mogą Ci się bardziej PODOBAĆ, ale to do chuja pana nie znaczy, że są lepsze. Skończmy ze stereotypem zajebistego TNA, zmierzmy się z faktami. Wiem, że każdy może mieć swoje zdanie i lubić co innego, ale do jasnej cholery niech nie mówi, że jest lepsze - bardziej mi się podoba, ok, ale to nie znaczy, że jest lepsze (co dobitnie pokazują opinie docelowo obiektywnych i chyba najbardziej opiniotwórczych źródeł, które oczywiście przez wszystkich są lekceważone, bo i na chuj mi opinia kogoś, kto zna się na tym 30x bardziej niż my wszyscy - moja racja jest najważniejsza)! Czy to tak trudno zrozumieć? Jak nie to można walnąć pierwszy z brzegu przykład - podoba mi się np. Ford Mondeo (nie mówię o sobie, to przykład), lepiej mi się nim jeździ i w ogóle, ale to przecież do cholery nie oznacza, że Porsche Carrera jest od niego gorsze - po prostu mi się bardziej podoba.
ziomroki
Liczba postów : 237 Join date : 25/10/2008 Age : 27 Skąd : Łowicz
Temat: Re: Money in the Bank PPV Sro Lip 21, 2010 12:40 pm
Wrócę do tematu Andersona , jego zajebiste mic skile polegają na tym , że przy wejsciu mówi do mikrofonu , mr. anderson i publika mówi to razem z nim ? Spójrzmy: Anderson ma teraz 34 lata jeśli się nie mylę, dolph 30. CPT, daję czas Dolphowi cztery lata na zdobycie jednego z ważniejszych tytułów WWE. Jeżeli do zakończenia MS w Brazyli w 2014 Dolph nie zdobędzie żadnego z głównych pasów WWE ( WHC , WWE ) wtedy uznam , że Mr. Anderson jest lepszy . Wchodzisz w to CPT ?
CPT
Liczba postów : 544 Join date : 28/03/2009 Age : 28
Temat: Re: Money in the Bank PPV Sro Lip 21, 2010 2:06 pm
@killer Ani razu nie powiedziałem, że TNA jest lepsze
@ziomroki to jak pushują nie ma znaczenia, jaki jest dobry (na przykład, żeby nie mówić ciągle o Cenie to chociażby Ultimate Warrior) więc nie rozumiem o co ci chodzi... A zajebiste mic skille Andersona polegają na tym, że są zajebiste, jak na przykład tu
Temat: Re: Money in the Bank PPV Sro Lip 21, 2010 2:34 pm
Oglądałem kilka teoretycznie śmiesznych i dobrych segmentów z Kenem i muszę powiedzieć, że jedynie wywiad z Sacrifice może o czymkolwiek świadczyć. Ten syf z Hardym walił ogromną tandetą i sądzę, że to jeden z gorszych przykładów
ziomroki
Liczba postów : 237 Join date : 25/10/2008 Age : 27 Skąd : Łowicz
Temat: Re: Money in the Bank PPV Sro Lip 21, 2010 3:16 pm
Dobra juz moze z tą sprawą pushu dla zigglera mi sie popierdoliło , ale już mniejsza o większość . Ja tak samo potrafie zrobić z ciebie idiotę , CPT tak jak to Ken zrobił z Jeffa idiotę , no ale to co on miał powiedziec też było ustawiane no nie ?
CPT
Temat: Re: Money in the Bank PPV Sro Lip 21, 2010 4:52 pm
Że co niby było ustawiane?
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 10:34 am
Chyba chodzi mu o to, że Creative Team wymyślił mu tą " mowę "
CPT
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 2:07 pm
Tak i co jeszcze? Może dają im do nauczenia się skrypt walki, w którym wszystko jest rozpisane co do puncha? Może mówią im, którędy mają iść w drodze do ringu? CT daje tylko komendę na przykład "Pogadaj trochę o następnej walce. Ma być śmiesznie" Wszystko... Resztę sobie na przykład taki Anderson, Cena, Miz, czy ktokolwiek wymyśla. Nie wiem, co może mieć Creative Team, do tekstów wypowiadanych przez tych najlepszych na mikrofonie...
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 7:39 pm
Nie wiemy jak to jest w TNA, ale pewnie Anderson nie dostaje skryptu, bo po protu go nie potrzebuje, co nie zmienia jednak faktu, że większość osób takie skrypty dostaje.
CPT
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 9:48 pm
Na portalu atti, bądź wrestlefans była kiedyś informacja, że w TNA ludzi z porządnym micem (czyli praktycznie jedyni ludzie, którzy pokazują się przed micem ) nie dostają żadnych skryptów, co do mowy W WWE pewnie też tak jest.
maly619 Admin
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 9:58 pm
Pamiętam, że jak był przeciek skryptu RAW, to można było z niego wyczytać, że na tą galę improwizację na micu mieli Cena, Santino i jeszcze ktoś (chyba Y2J).
CPT
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 10:54 pm
Ale na pewno nie mają zdań co do słowa rozpisanych, nawet ci najgorsi, tylko mniej więcej to, co by chciał CT.
maly619 Admin
Temat: Re: Money in the Bank PPV Czw Lip 22, 2010 11:31 pm
Założę się, że Shelton Benjamin miał rozpisane co do słowa
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
Temat: Re: Money in the Bank PPV Pią Lip 23, 2010 9:56 am
CPT napisał:
Może dają im do nauczenia się skrypt walki, w którym wszystko jest rozpisane co do puncha?
A tak nie jest w wrestlingu? o.O
@Up, no, racja, Shelton ssał przy micu, dostawał skrypty, ale dalej się gubił ;D
thepolishkiller Admin
Temat: Re: Money in the Bank PPV Pią Lip 23, 2010 10:15 am
` ExiT .^ napisał:
CPT napisał:
Może dają im do nauczenia się skrypt walki, w którym wszystko jest rozpisane co do puncha?
A tak nie jest w wrestlingu? o.O
Nie, nie jest. Mało która walka tak wygląda. Większość pojedynków jest na zasadzie ustalonego przebiegu końcówki walki lub też są określone kluczowe spoty, które w walce muszą się znaleźć w określonym momencie, ale cała reszta to improwizacja zawodników. Rzadko, ale zdarzają się też walki, gdzie jest powiedziane po prostu kto ma wygrać, a zawodnicy mają wolną rękę do całej walki, nawet do przebiegu końcówki. Nawet u teoretycznie słabszych zawodników nie ma walk, które są chociaż w 50% według jakiegokolwiek skryptu.