Liczba postów : 126 Join date : 09/06/2009 Age : 29 Skąd : Kraków Nowa Huta
Temat: Adolf Muller Wto Gru 22, 2009 11:50 pm
Postać powstała na bazie Mietka Niszczyciela. Już go nie ma jak sobie życzył właściciel poprzedni. Nie propaguje nazizmu, jestem mu przeciwny. Jest to jedynie gimmick!!! :p
finisher: Slawa Zwyciestwu- wykonuje gest Sieg Heil a następnie Multiple German Suplex
trademarki: Modified Double Underhook Piledriver Modified Diving Spear Modified Two Handed Face Buster
biografia: NIEZNANA/ Booker może wymyślać a ja będę uzupełniał na podstawie gal.
charakter: Wygadany, upierdliwy a przede wszystkim uparty. Wierny swoim ideologiom, uparcie dąży do celu. Bardzo często gra nieczysto wykorzystując przedmioty, liny. Manipulowanie słabymi ludźmi opanował do perfekcji. Uwielbia znęcać się fizycznie i psychicznie. Dąży do znalezienia innych, którzy będą wierni nazizmowi.
wygląd:
Podobny tyle, że bardziej napakowany
Theme:
Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt, Wenn es stets zu Schutz und Trutze brüderlich zusammenhält Von der Maas bis an die Memel, von der Etsch bis an den Belt. Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt!
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
Temat: Re: Adolf Muller Sro Gru 23, 2009 4:53 pm
Podoba mi się
` ExiT .^
Liczba postów : 1052 Join date : 23/10/2008 Age : 28 Skąd : Rumia
Temat: Re: Adolf Muller Sro Gru 23, 2009 5:37 pm
Bo ty bardzo lubisz szwabów A gimmick spoko
MinioPL Booker
Temat: Re: Adolf Muller Sob Cze 26, 2010 10:51 am
Finisher: Sława Zwycięstwu
TM: Wehrmacht Buster
Dead Head's Piledriver (Oczywiście sam to robi)
Totenkopf spear
MinioPL Booker