Darth Parvus
Liczba postów : 32 Join date : 05/11/2009
| Temat: Darth Parvus Nie Lis 08, 2009 1:06 pm | |
| Wzrost: 1,9 m Waga: 100 kg Pochodzenie: Z odległej Galaktyki Wiek ??? Ustosunkowanie: Heel bądź Tweener Ogólnie jest to fikcyjna postać z Galaktyki Star Wars. Jest to Sith, który był tajemniczym uczniem pewnego potężnego Lorda. Musiał być on ukrytym uczniem, bo Sithowie stosowali Zasadę Dwóch (Doktrynę Bane'a), czyli zasadę mówiącą, że Mistrz może mieć tylko jednego ucznia. Jego Lord chciał jednak mieć większa władzę, dlatego miał oficjalnego i ukrytego mistrza. Darth Parvus był tym ukrytym uczniem, przez co czuł się niedoceniany. Obiecał sobie, że kiedyś zabije Lorda i jego ucznia przez co sam ogłosi się potężnym Lordem. Pewnego dnia jednak wpadł do czarnej dziury, która niespodziewanie przeniosła go do naszej galaktyki. Wiele lat żył w ukryciu ucząc się nawyków ludzi i ukrywając swą tożsamość. Trafił jednak na reklamę PPWF, która mówiła o potężnych wojownikach itp. Darth Parvus wziął to bardzo dosłownie i postanowił wyruszyć do PPWF, by tam znaleźć potężnych wojowników, może znaleźć ucznia i rozpocząć szkolenie na Lorda Sith. Charakter: Osoba bardzo tajemnicza, nie mówi dużo, a jeśli to robi, to używa powiedziałbym "wyższego języka" (taki język proroczy, książkowy, trudno mi to określić Po prostu, wypowiada się inaczej, nie tak jak ludzie dzisiejszych czasów). Jako, że jest Sithem, dąży do coraz to większej władzy i potęgi. Liczy się dla niego jego własna korzyść, choć szuka on ucznia, ale robi to także dla własnych korzyści. I jeszcze co do ucznia, nigdy nie ufa mu w pełni, bo wie, że uczeń pokonując go stanie się Lordem Sithów, a on straci ten tytuł. | |
|
Rafik
Liczba postów : 156 Join date : 06/09/2009 Age : 31 Skąd : Olsztyn/Jaroty
| Temat: Re: Darth Parvus Nie Lis 08, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
| Temat: Re: Darth Parvus Nie Lis 08, 2009 2:53 pm | |
| Hmmm, no spore pole manewru, mam już kilka pomysłów i muszę wybrać najlepszy | |
|
Darth Parvus
| Temat: Re: Darth Parvus Pon Lis 09, 2009 10:45 am | |
| | |
|
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
| Temat: Re: Darth Parvus Pon Lis 09, 2009 9:22 pm | |
| Bardzo fajny i oryginalny gimmick, a na tle innych powiedziałbym, że super Killer, wiesz, że lubię Star Wars, więc ta postać od razu przypadła mi do gustu i będę ją obserwować, więc liczę na coś ekstra | |
|
Banan
Liczba postów : 367 Join date : 14/03/2009 Age : 31 Skąd : Mroooo
| Temat: Re: Darth Parvus Wto Lis 10, 2009 1:31 am | |
| Z tego co widze to jeszcze finishery i ich opisanie potrzebne. Ogolem gimmick ciekawy (jak wszystkie z 'motywem przewodnim'). | |
|
Darth Parvus
| Temat: Re: Darth Parvus Sro Lis 11, 2009 1:07 pm | |
| Mam jeden finiszer: Force Choke Slam - Choke Slam przy użyciu Mocy, czyli przez duszenie (tak jak Darth Vader). A jeśli booker nie chce, aż tak przesadzać to niech to będzie zwykły Choke Slam, tylko powiedzmy, że jego siła polega na tym, że robi go każdemu, nie zależnie od wagi itp. | |
|
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
| Temat: Re: Darth Parvus Sro Lis 11, 2009 4:34 pm | |
| @mały Ja tam się tym zbytnio nie interesuje więc raczej nie licz na fajerwerki, aczkolwiek chyba od razu będzie wiadomo kiedy on się pojawi | |
|
Darth Parvus
| Temat: Re: Darth Parvus Sro Lis 11, 2009 11:42 pm | |
| | |
|
Darth Parvus
| Temat: Re: Darth Parvus Sob Sie 07, 2010 6:17 pm | |
| | |
|