Liczba postów : 32 Join date : 27/01/2009 Skąd : się biorą dzieci?
Temat: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 9:34 pm
Stone Cold Kaczmar
wzrost: 185cm
waga: 108
Styl: balance
Pochodzenie: w Austin w Teksasie
usposobienie: face
W odróżnieniu od wielu wrestlerów w dzieciństwie byłem bardzo spokojny. Moje oceny i zachowanie były wręcz nie naganne. W odróżnieniu ode mnie mój brat the bykertaker był bardzo agresywny i lubił wyładowywać na kimś agresję. Bardzo lubiłem chodzić na jego walki W wieku 11lat mój brat zabił swojego przeciwnika od szachów. Moi rodzice zostali skazami na dożywocie, a brat poszedł do poprawczaka. Trafiłem pod opiekę babci i do 18 roku życia to ona mnie wychowywała. Gdy znalazłem prace i kupiłem mieszkanie zacząłem się zastanawiać co dzieje się z moim bratem. Nie utrzymywałem z nim żadnego kontaktu i nie wiedziałem czy w ogóle żyje. W pracy poznałem grupkę kolegów, którzy lubili oglądać wrestling. Pewnego dnia złożyli mi propozycje bym poszedł z nimi, jednak nie byłem przekonany,w końcu wrestling zniszczył moją rodzinę Jednak po pierwszych 10min gali zauważyłem że walce bierze udział mój brat. Jego tag team partner odszedł od niego. Zwolniłem się z pracy i pojechałem na następną gale by go odnaleźć. Wpadliśmy sobie w ramiona, zamieszkałem u niego a on rozpoczął ze mną treningi. Po 2lata dostałem propozycje o prawdziwych walka za pieniądze. Po podpisaniu kontraktu dołączyłem do swego brata i razem stworzyliśmy grupę degeneration X.
Jest spokojny lecz lubi dać w mordę Gdy coś mu nie pasuje mówi to prosto w oczy Swoje sprawy pierze tylko i wyłącznie na ringu Wszystko co robi na ringu robi dla swoich fanów
gimmick i info nie do końca skończone, popracuje jeszcze nad tym
finnishery: Ymstfu Stone Cold Stuner 3 16
entrance:
Keep rollin', rollin', rollin', rollin'
Keep rollin', rollin', rollin', rollin' Alright partner Keep on rollin' baby You know what time it is Now move in, now move out Hands up now hands down Back up, back up Tell me what ya gonna do now Breathe in, now breathe out Hands up now hands down Back up, back up Tell me what ya gonna do now Keep rollin', rollin', rollin', rollin' Keep rollin', rollin', rollin', rollin' Keep rollin', rollin', rollin', rollin' Keep rollin', rollin', rollin', rollin'
Ostatnio zmieniony przez Stone Cold Kaczmar dnia Czw Kwi 09, 2009 1:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Big Danio
Liczba postów : 31 Join date : 26/02/2009 Age : 31 Skąd : brzeg dolny
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 9:45 pm
no postaraleś się
The Bykertaker
Liczba postów : 249 Join date : 27/01/2009 Age : 31 Skąd : Brzeg Dolny
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 9:46 pm
Spoko gimmick nic dodać nic ująć
Stone Cold Kaczmar
Liczba postów : 32 Join date : 27/01/2009 Skąd : się biorą dzieci?
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 9:49 pm
Komentarze od "kolegów" mnie nie satysfakcjonują, lepiej żeby ktoś postronny się wypowiedział na ten temat
RVG Phentom
Liczba postów : 391 Join date : 13/12/2008 Age : 32 Skąd : Kapturów aka. DEATH VALLEY
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 9:49 pm
I wejście zajebiste!! Ja miałem je brać ale wziąłem inne..
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 10:09 pm
Fajnie, nie powiem. Chyba pierwszt spokojny człowiek PPWF
Psycho Jason
Liczba postów : 337 Join date : 22/12/2008 Skąd : z twojego najgorszego koszmaru
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 10:19 pm
Ja nie widzę błędów. Jest wszystko co potrzeba bardzo dobrze a spokojni ludzie też być powinni
wafel144
Liczba postów : 313 Join date : 11/12/2008 Skąd : z Konohy
Temat: Re: stone cold kaczmar Pon Mar 09, 2009 10:50 pm
face ciekawe
TeH GamE
Liczba postów : 282 Join date : 11/02/2009 Age : 29 Skąd : Mroczków
Temat: Re: stone cold kaczmar Wto Mar 10, 2009 11:09 am
super gimmick
The Bykertaker
Liczba postów : 249 Join date : 27/01/2009 Age : 31 Skąd : Brzeg Dolny