maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
| Temat: Winter Revolution PPV - karta Wto Sty 20, 2009 7:16 pm | |
| Walki by IHP: 1. 6 Man Open Challange for IHP HardCore Title Uczestnicy: Nicky Ocean, Zbyszek, Cyber Ninja, Basketball Kid, Mr. Matthew, Metallion. Na czym polega walka. Jest to taki Gautlet Match. Zostaną wylosowane numery. Bedzie to wygladac mniej wiecej tak: osoba nr.1 vs osoba nr2 ; zwycięzca vs osoba nr. 3 itd. Dlatego każda osoba biorąca udział musi wysłać raport walki z każdą osobą która jest podana na liście. Jeśli jakiegoś raportu będzie mi brakować, a wylosuje taką walke, to zrobie ją po swojemu (co nie zawsze może wyjść wam na dobre ) 2. Voodoo vs Lukas - Buried Alive Match - obaj macie między sobą różnicę 2 lvl, pozatym nie macie tej walki, ale to nie problem. Zrobcie i wyślijcie mi tak z 2 walki one fall, a ja to poskladam 3. Clair vs Mały - Ironman Match for Heavyweight Title - Clair ty wiesz Walki wysyłać jak najszybciej, a raporty z Open Challange prosze nazywać "vs nick osoby"
Ostatnio zmieniony przez maly619 dnia Sro Sty 21, 2009 1:34 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
maly619 Admin
| Temat: Re: Winter Revolution PPV - karta Sro Sty 21, 2009 1:34 am | |
| Aktualizacja!!! W walce Open Challange kasujemy Stina. Całkiem zapomniałem, że ma pas Afterburn co zobowiązuje go do bronienia tego pasa Czyli mamy 6 Man Open Challange | |
|
arturusHBK
Liczba postów : 231 Join date : 23/10/2008 Age : 33 Skąd : Nowy Sącz
| Temat: Re: Winter Revolution PPV - karta Sro Sty 21, 2009 1:44 am | |
| Karta Afterburn.
PPWF Afterburn Championship: Stin vs Mr. 619
Lolek vs Tomasz Dietrich ( Casket Match )
Raporty do mnie | |
|
maly619 Admin
| Temat: Re: Winter Revolution PPV - karta Sro Sty 21, 2009 6:18 pm | |
| Temat wyczyszczony. Gadać o PPV (i ogólnie galach) możecie w temacie który dałem w ogłoszeniach, a sprawy z niemożliwościa ataku czy coś załatwiajciena PW u bookera lub zawodnika z którym macie walczyc | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Winter Revolution PPV - karta | |
| |
|