Plusy :
+ Sytuacja z pasami Tag Team
+ Osoba rozmawiająca przez telefon na backstage'u. Nie był to nikt ze znanej nam ekipy Jasona bo wtedy ich jeszcze nie było na terenie hali, więc ktoś z IHP potajemnie kolaboruje z Jasonem.
+ Metallion rozpierdalacz i Open Challange na PPV. Coś mi się zdaje, że jego przeciwnikiem będzie Matthew :p
Minusy :
-Ujawnienie konsekwencji jakie czekają po przegranej na PPV. Na 100 % wiadomo, że wygra team Jasona i przez to, że znamy zwycięzcę walka nie będzie tak emocjonująca.
Inne :
* Pierwsza walka bez większych fajerwerków, wygrywa Wiktor czyli wiadomo, kto na PPV zostanie odliczony/poddany i odejdzie z PPWF.
* Sytuacja z pasem Hardcore. Nie mam pojęcia czemu ale ta sytuacja do mnie całkowicie nie przemawiała. RVG stęka, płacze jaka to federacja/roster jest zły i jak bardzo nie szanują go i całego Mroczkowa. CPT płacze bo mu ciągle kradną pas, po przeniesieniu Destructa na RoD całkowicie sobie nie radzi i wychodzi na cipo-heela. W sumie w tym feudzie w górę pnie się tylko Mark, który z gali na galę jest coraz bardziej wyrazisty i jak dla mnie najbardziej zasługuje na pas z tej całej trójki.