Liczba postów : 190 Join date : 16/05/2009 Age : 32 Skąd : Siem-ce
Temat: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 12:30 pm
Opis: wzrost: 185cm Waga: 80kg Wiek: ?? Pochodzenie: Parts unknown Styl walki: Balanced Ustosunkowanie: Tweener
Biografia: Początki jego życia są mało znane. Wiadomo tylko że z przyczyn nie wyjaśnionych mały Wolf został bez domu. Szwendał się gdzie popadnie, nawet kradł gdy musiał by coś zjeść. Pewnego dnia gdy był w lecie z głodu zemdlał, była wtedy zima. Umarł by lecz ocaliła go wilczyca która zaciągną go do swojego siedliska i opiekowała się nim niczym swoje dziecko. Tak dorastał w świecie wilków, umiał się z nimi porozumiewać, znał ich zwyczaje. Można powiedzieć że stracił już prawie swoje człowieczeństwo i stał się zwierzakiem. Po kilku latach szczęśliwego życia wśród wilków zjawili się kłusownicy, którzy zaczęli polować. Niestety ich zdobyczą została (można tak powiedzieć) matka (wilczyca która go uratowała) The Wolf'a. Wolf ze wściekłością rzucił się na nich, niestety nie miał żadnych szans z nimi. Oszczędził go jeden z kłusowników jak się okazało jeden z najsławniejszych Matthew Smith. Spodobało mu się waleczność wolfa. Zaczął go trenować (a raczej tresować) i wystawiać do nielegalnych walk. Smith nazwał The Wolfa imieniem swojego byłego "zwierzątka" Mark. Mark był traktowany jak śmieć a może jeszcze gorzej. Został dobrze wytresowany. Również Matthew wytresował Wolfa tak aby nie mógł mu się sprzeciwić (za pomocą pałek itp.). Smith chciał w końcu nieźle zarobić na Marku wiedz zaproponował go prezesowi Polish Professional Wrestling Federation thepolishkiller'owi, który się zgodził a sam został jego managerem.
Charakterystyka: Wolf jest człowiekiem agresywnym , ponieważ został wychowany przez wilki. Nie ufa już ludziom. Nie rozróżnia dobra od zła, bo nikt nie nauczył go tego. Robi wszystko co nakazuje jego manager. W ringu robi wszystko żeby zadowolić Smitha.
Wygląd: Długie włosy i lekki zarost, jest człowiekiem nie zadbanym. Foto
Finisher: Wolfpack [DD] (Graveyard Smash => Vid 1 / Vid 2) Wolf Chock [SUB] (Half Nelson Choke with Bodyscissors [Tazzmission])
Hey you, hey you devils little sister Listening to your twisted transistor Hold it between your legs turn it up, turn it up The wind is coming through can't get enough
Biografia: Bark danych Charakterystyka: Jest bezlitosnym człowiekiem, obchodzi go tylko on sam. Wszystkie nagrody które zdobywał jego poprzednie „pupile” przypisywał sobie. Lubi hazard
Wygląd: Ubiera się pod styl wojskowy. Nosi ze sobą bicz. Foto
Ostatnio zmieniony przez Activ dnia Sob Lip 24, 2010 4:20 pm, w całości zmieniany 2 razy
maly619 Admin
Liczba postów : 1982 Join date : 23/10/2008 Age : 35
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 12:49 pm
Tak jak pisałem na GG, jest spoko Gimmick orginalny, coś takiego lubię, a wprowadzenie managera jest czymś ciekawym i chyba innowacyjnym
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 1:05 pm
W biografii nie ma chyba tego kawałka, o którym Ci pisałem na GG, który wprowadzałby managera, nie wiem czy nie chciałeś go czy zapomniałeś A poza tym gimmcik dobry, jak też pisałem na GG xD
Rafik
Liczba postów : 156 Join date : 06/09/2009 Age : 31 Skąd : Olsztyn/Jaroty
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 4:27 pm
Coś na styla Takera i tego gościa z urną Ale gimmick ogólnie podoba mi się(szkoda że nie ma fotki xD)
maly619 Admin
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 5:03 pm
Jak nie ma jak ma
thepolishkiller Admin
Liczba postów : 1720 Join date : 15/10/2008 Skąd : Jelenia Góra
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 6:57 pm
maly619 napisał:
Jak nie ma jak ma
Jeśli to do mnie to teraz przeczytałem, ale pisałem inaczej więc możliwe że nie zauważyłem z początku. W sumie tak też być może
maly619 Admin
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 7:53 pm
Chodziło mi o foto
Rafik
Liczba postów : 156 Join date : 06/09/2009 Age : 31 Skąd : Olsztyn/Jaroty
Temat: Re: Mark "The Wolf" Nie Sty 10, 2010 8:05 pm
Dobra nie zauważyłem tego napisu na samym dole
Activ
Liczba postów : 190 Join date : 16/05/2009 Age : 32 Skąd : Siem-ce
Temat: Re: Mark "The Wolf" Pią Cze 25, 2010 11:47 pm
Wrzucone gify, tylko przy konwersji coś mi się kolory zepsuły (nie wiem czemu, nie znam się na tych programach )